velurove koberce 350kc/ks 2xE36,E46,E392xE30 pouze ty kusy
- dvermanapred
-
-
-
jooo tak to nevim ale pokusim se zeptat jestli by sli udelat i do e32 ale musis mi napsat jestli je chces na 100% jinak mi tady budou asi hoooooooooooodne dloiuho lezetMichelin píše:e32 bezovy? tusim ze by mohli byt stejny jak e34 ale jistej si nejsem

jinak uz delam jen ty co jsou v inz lemovani jsem zrusil nebyl odber
-
-
Tak se hlavne poptej jestli to vubec jde;)tonnydenny píše:jooo tak to nevim ale pokusim se zeptat jestli by sli udelat i do e32 ale musis mi napsat jestli je chces na 100% jinak mi tady budou asi hoooooooooooodne dloiuho lezetMichelin píše:e32 bezovy? tusim ze by mohli byt stejny jak e34 ale jistej si nejsem![]()
jinak uz delam jen ty co jsou v inz lemovani jsem zrusil nebyl odber
ex e32 735, e39 530DAT
premyslim o e30is pro radost
premyslim o e30is pro radost

- dvermanapred
dík, už jsou doma.. Ale abych pravdu řek,tak moc spokojenej nejsem! ten kdo to vyrábí je asi slepej, nebo je možná chyba někde jinde.. pod slovy "neboj, budou pasovat" si tohle nepředstavuju, to by mi tam pasovala i rohožka zpřed baráku..

(pro ostatní: jedná se o e30 cabrio)
-nevadí no,tak si je oříznu a necham obšít, to jen tak abys tu neměl samou chválu.. Jestli chces, tak ti můžu poslat šablonu origo do kabria..
-stejně jsem netrefil barvu, výměna za šedivý možná asi neni???

(pro ostatní: jedná se o e30 cabrio)
-nevadí no,tak si je oříznu a necham obšít, to jen tak abys tu neměl samou chválu.. Jestli chces, tak ti můžu poslat šablonu origo do kabria..

-stejně jsem netrefil barvu, výměna za šedivý možná asi neni???
-
No oni jsou v pohode, jen ty zadni maji ten vystupek, ktery by tam byt nemel, to je pravda. Na jedne strane je prakticke, ze to zakryva i tu docela velkou cast na krajich, kam origo nedosahne. Na druhe strane to ale nezvlada to prevyseni, takze to odstava. Taky me to trochu sralo, ale pak jsem si uvedomil, ze tady byli fotky, kde to je moc dobre videt, takze jsem si moc nemohl otevirat hubu. Kazdopadne tam ale jdu osadit jeste cvoky, takze to mozna vyresi problem s odstavanim a zustane jen ten kladnej dopad. Uvidime.
jžiši lidi to vaše chování - uklidněte se proč mu rovnou nepošlete ty koberce když je máte at si udělá šablonu a dá vám slevu ne a máte to vyřešené. Pokud je chytrý tak se mu to vyplatí.
A přesně to teď jdu udělat
Hele potřebuju koberce černé do e36 kabrio a mám ty origa - pokud nemáš v nabídce a chceš tak mi napiš sz a domluvíme se ne?
díky
A přesně to teď jdu udělat
Hele potřebuju koberce černé do e36 kabrio a mám ty origa - pokud nemáš v nabídce a chceš tak mi napiš sz a domluvíme se ne?
díky
-