318 IS - rychle=levne - vcera bylo pozde!
Re: ach jo
původně sem měl chuť ho vzít jen quli motoru a zbytek rozprodat, ale zima je lenivý období....Jura píše:Tak to stribrne ISko je uz prodane...by me zajimalo kdo si ho odtud z fora koupil..priznejte se..

(oo=[][]=oo) origo power (oo=[][]=xo) žižka power (ox=[][]=xo) EX DC power (xx=[][]=xo) super žižka power (xx=[][]=xx) slepejš power
Anonymous píše:cus lidi...sorry ale koupil sem si ho já...mám z něj velikou radost i když je neskutečne shnilej takže co nejdřív klempířinu jinak to nepřežije zimu...Michal
a pustila ho za 40k

(oo=[][]=oo) origo power (oo=[][]=xo) žižka power (ox=[][]=xo) EX DC power (xx=[][]=xo) super žižka power (xx=[][]=xx) slepejš power
Ty si snílek,iso v pěkným stavu kolem 28.000??? to je asi 880 eur ! to tak koupíš iso ošuntělé s 260tkm na budíku s investicí tak 30k!!! plus dovoz,plus papíry.... Spadni na zem,nebo se tam někdy zajeď podívat ,pěkné kusy začínají na 1500 eurech a víc....Roman325e píše:Je pravda ze ta cena je dost vysoka vzhledem k tomu stavu.Pekny is z nemec se da koupit kolem 28000 a doklady na 320 kolem 10000. Takze 38000 za PEKNY is. Ty chces 35000 za auto ze kteryho tece olej,ma diry v lemech,zkurveny predni lem,napravy do A a sjety gumy.
Je to tvoje vec ale podle me je lepsi napsat do inzeratu hlavne ty zavady.Nikdo neceka ze to bude novy auto ale kdyz se prectu takrka bez koroze tak me pak vazne prekvapi dira v lemu a kitovany v rohu..
Kdyz prodavam auto ja tak hlavne upozornuju co mu chybi abych se vyvaroval nejakym neprijemnostem ze nekdo prijëde 100 km a to auto vypada jinak nez jsem mu popsal v inzeratu.
Je to jen muj nazor a nikomu ho nevnucuju.
M3 (e46) Hartge