No jo vlezdoprdelka jako vždy a všudeGeRoX píše: fikuxi vzdyt to jsme delali prave kvuly tobe abys mel radost ze kolik mas prispevku na tvuj inzerat...ach jo.... jsem te chtel potesit....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

dej si inzerat jeste nekam jinam tady radio za 20 tycek nikdo nekoupi imhoFikux píše:Ach jo .... už jsem se těšil že je navíc tolik příspěvků, že snad někdo projevil zájem, aby nešlo takový super rádio z klubu, ale po pěti minutách čtení plků jsem se dozvěděl, že Gerox je omezenec a Miquel že mě brání a Slim nevim proč se do toho míchal ... takže please ukončete tuto bezpředmětnou konverzaci !!! Dneska to vyjde v Annonci, tak si myslim, že už sem zítra napíšu, že je pryč a nebo si ho nechám a bude klid
Potrebujem dalsie infoFikux píše:KURWA !!!! Co mám ještě udělat, abyste se všichni zdrželi komentářů ???!!! Pokud to rádio nechcete, tak sem nic nepište !!!!!!!! Nemám čas si pořád klikat na upozornění na nové příspěvky ... takže pokud ho nechcete nebo nepotřebujete nějaký další info, tak sem nic nepište !!! Díky