Vnitřní zrcátko s bodovkama - AUKCE
Re: Vnitřní zrcátko s bodovkama - AUKCE
11.9 Je sobota.Bmw-rally píše:Takže aukce začíná na pětikilu a končí v pátek 11.9.2004 v 18:00
Zrcátko je plně funkčí
BMW 318i -> 318iS -> Mercedes E250D -> BMW E46 330xD
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jak jsem psal, dřív jsem se nedostal ke kompu. Vzhledem k tomu, že si nato nikdo 14 dní nevzpomněl a pokud bych sem nehodil příspěvek, nikdo by po tom ani nevzdechl, tak bych řekl, že to je jedno.xhokus píše:mno, 18:56 taky neni dvakrat v terminu... takze bud nikdo, nebo vyherce do soboty... ne?Dan td píše:No já, zaspali jste celou dražbu a teď to chcete dohánětMiguel píše:Tak kdo vlastně vyhrál![]()
(mimochodem, ja to nejsem, takze se zastavam nekoho uplne ciziho...
)
Protože prostě v dražbě nikdo neprojevil zájem, nabídl jsem prodávajícímu po jejím skončení nějakou cenu a nechám to na něm, jak se k tomu postaví. Kdybych mu poslal SZ, ani jste to nevěděli. Že jste se najednou probrali a začali se hádat jak děti, není můj problém. Howg.
dobry, me je to stejne jedno...Dan td píše:Jak jsem psal, dřív jsem se nedostal ke kompu. Vzhledem k tomu, že si nato nikdo 14 dní nevzpomněl a pokud bych sem nehodil příspěvek, nikdo by po tom ani nevzdechl, tak bych řekl, že to je jedno.xhokus píše:mno, 18:56 taky neni dvakrat v terminu... takze bud nikdo, nebo vyherce do soboty... ne?Dan td píše: No já, zaspali jste celou dražbu a teď to chcete dohánět(mimochodem, ja to nejsem, takze se zastavam nekoho uplne ciziho...
)
Protože prostě v dražbě nikdo neprojevil zájem, nabídl jsem prodávajícímu po jejím skončení nějakou cenu a nechám to na něm, jak se k tomu postaví. Kdybych mu poslal SZ, ani jste to nevěděli. Že jste se najednou probrali a začali se hádat jak děti, není můj problém. Howg.

a vis co? asi mas pravdu... ale stejne asi zalezi na prodavajicim... kazdopadne hodne stesti!
uklízím garáž...
Hádat jak děti? Já myslel, že je to dražba a o to tam jde! Kdybych napsal prodávajícímu SZ tak si to ani nezjistil a pak ta dražba nemusela vůbec bejt ty inčučůno, HOWKDan td píše:Jak jsem psal, dřív jsem se nedostal ke kompu. Vzhledem k tomu, že si nato nikdo 14 dní nevzpomněl a pokud bych sem nehodil příspěvek, nikdo by po tom ani nevzdechl, tak bych řekl, že to je jedno.xhokus píše:mno, 18:56 taky neni dvakrat v terminu... takze bud nikdo, nebo vyherce do soboty... ne?Dan td píše: No já, zaspali jste celou dražbu a teď to chcete dohánět(mimochodem, ja to nejsem, takze se zastavam nekoho uplne ciziho...
)