nejaky musky, ale da se to ... cena -+ 45 000 ...dohoda...
Zabozrout
Zabozrout
Je k mani pažout 205 1,8d r.v. 89 kastle ma najeto asi 165 tkm, dotazeno z D a prestavba...dobry na nakupy(treba pro milenku, manzelku ci partnerku
)priblizeni z bodu A do bodu B,jako druhy auto nebo tak nejak...mala pojistka, jezdi skoro zadarmo(5na100)
...
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...
ses debil a tak to zustane
+- 45 000 ,- ..... heh tohle bych koupil tak max. za 15000,- a hlavne bez dokladu ..... mam doma 205 1.0i r.92 ktera ma nalitano 85000! a ja prakticky jeta pouze od my matky cili uplne nova, ale za vic jak 40 tis by to nikdo nekoupil ! ..... takze bud vezmes 15000,- a budes drzet hubu nebo na tebe seru a kouknu se na inzeraty a koupim matce k vanocum GTi a to si pis ze bude pod 40tis !!!!!!
..... ses proste fakt kreten kterej bych chtel jenom vydrit prachy na lidsky nevedomosti PICO !!!!!
NEED more/for SPEED------>BMW
Re: ses debil a tak to zustane
carel píše:+- 45 000 ,- ..... heh tohle bych koupil tak max. za 15000,- a hlavne bez dokladu ..... mam doma 205 1.0i r.92 ktera ma nalitano 85000! a ja prakticky jeta pouze od my matky cili uplne nova, ale za vic jak 40 tis by to nikdo nekoupil ! ..... takze bud vezmes 15000,- a budes drzet hubu nebo na tebe seru a kouknu se na inzeraty a koupim matce k vanocum GTi a to si pis ze bude pod 40tis !!!!!!..... ses proste fakt kreten kterej bych chtel jenom vydrit prachy na lidsky nevedomosti PICO !!!!!
Koukni se jinde seš jistě velký znalec těchto popelniček, až tě někdo sveze v BMW tak hlavně nebreč. hehe
-
Iwan - nereg.
andy- no a co ja s tim?
Lettako - me pobavil
carel - me pobavil mnohem vic ... svoji demenci...
k cemu ti bude kara bez dokladu?
proc mi cpes, ze mas doma nejaky 1,0? me je to burt a todle roztrha nejakej 1,0 kdekoliv i stvoji mamou
a ten tvuj benzin zere stejne mnohem vic...co se ceny týče, neni to moje, jen davam inzerat..a je tam dohoda, takze kdyby ses na to prisel mrknou a nemel tydle debilni kecy ty floutku a mluvil trochu rozumne, tak se majitel necha ukecat treba na 35... pac ses takovejdle picus, taxe na tebe kazdej vysere... a GTi? ty se prodavaj za 20..25..a sou to vylitany kraksny..kup si co chces a neser se do me...ses ubohej... prej 1,0...ty si dement...
Amigo - dík
Lettako - me pobavil
carel - me pobavil mnohem vic ... svoji demenci...
k cemu ti bude kara bez dokladu?
proc mi cpes, ze mas doma nejaky 1,0? me je to burt a todle roztrha nejakej 1,0 kdekoliv i stvoji mamou
Amigo - dík
mm, aktualni...
odesla viveva...sleva na 38 + dohoda...
odesla viveva...sleva na 38 + dohoda...
B ílo M odrá W rtule
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...