Prodám autorádio Pioneer ANH-P9R-BK s navigací PRODÁNO

Vše ostatní (jiné věci nějakým způsobem související s bmw)
Miguel

Příspěvek od Miguel » 10. 11. 2004 11:28

GeRoX píše: fikuxi vzdyt to jsme delali prave kvuly tobe abys mel radost ze kolik mas prispevku na tvuj inzerat...ach jo.... jsem te chtel potesit.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: 8)
No jo vlezdoprdelka jako vždy a všude :lol:

And
Všechno vím, všechno znám... ;-)

Příspěvek od And » 10. 11. 2004 12:19

Fikux píše:Ach jo .... už jsem se těšil že je navíc tolik příspěvků, že snad někdo projevil zájem, aby nešlo takový super rádio z klubu, ale po pěti minutách čtení plků jsem se dozvěděl, že Gerox je omezenec a Miquel že mě brání a Slim nevim proč se do toho míchal ... takže please ukončete tuto bezpředmětnou konverzaci !!! Dneska to vyjde v Annonci, tak si myslim, že už sem zítra napíšu, že je pryč a nebo si ho nechám a bude klid :twisted:
dej si inzerat jeste nekam jinam tady radio za 20 tycek nikdo nekoupi imho
----------------------:)

Fikux
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fikux » 10. 11. 2004 12:30

KURWA !!!! Co mám ještě udělat, abyste se všichni zdrželi komentářů ???!!! Pokud to rádio nechcete, tak sem nic nepište !!!!!!!! Nemám čas si pořád klikat na upozornění na nové příspěvky ... takže pokud ho nechcete nebo nepotřebujete nějaký další info, tak sem nic nepište !!! Díky
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"

SlimShady
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SlimShady » 11. 11. 2004 16:24

Fikux píše:KURWA !!!! Co mám ještě udělat, abyste se všichni zdrželi komentářů ???!!! Pokud to rádio nechcete, tak sem nic nepište !!!!!!!! Nemám čas si pořád klikat na upozornění na nové příspěvky ... takže pokud ho nechcete nebo nepotřebujete nějaký další info, tak sem nic nepište !!! Díky
Potrebujem dalsie info :lol: :twisted:

Nene, fakt... hod si inzerat na http://www.autohifi.cz, tam je to pravdepodobnejsie ze pojde... :wink:
Faszom a seggedbe verem te buzi :!:

Fikux
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fikux » 11. 11. 2004 16:40

Dík, tam už to je
Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"

Odpovědět