Díly
Díly
Prodám díly z 325i rok 88.blok motoru včetně pístů.převodovku.kardan.diferák 3,73.a tak dál.Ptejte se.
Prodam - viewtopic.php?p=135772#135772
-
Tu mam ale neni komplet.Nejsou kotouče a brzdiče a čidla ABS.mr.bouchac píše:zadní náprava by nebyla? s kotoučema a ABS???
Netušim koukal jsem ale " s " jsem tam nenašel.Přitom se mi to zdá divny protože to byl komplet M-paket.DC píše:nejni ten diferák takhle náhodou samosvor?
-
zkus hnout vystupem pro polosu a sleduj druhej - když se bude točit stejnym směrem, tak je to samosvor, když naopak, tak né...bruno píše:Netušim koukal jsem ale " s " jsem tam nenašel.Přitom se mi to zdá divny protože to byl komplet M-paket.DC píše:nejni ten diferák takhle náhodou samosvor?
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry
Vystup na kardan musi stát?DC píše:zkus hnout vystupem pro polosu a sleduj druhej - když se bude točit stejnym směrem, tak je to samosvor, když naopak, tak né...bruno píše:Netušim koukal jsem ale " s " jsem tam nenašel.Přitom se mi to zdá divny protože to byl komplet M-paket.DC píše:nejni ten diferák takhle náhodou samosvor?
mr.bouchac píše:a co takhle napravička? zadni s kotoučema a ABS co? nebyla by?

-
a jo sem to přehlíd...mno stačily by ty ramena...pokud to teda mělo ABS, čidla bych sehnal jinde a brzdiče mam;-) kolik za ni chceš? Koukam že seš z chebu takže lan cesty...ase do brna nejezdíš co?bruno píše:mr.bouchac píše:a co takhle napravička? zadni s kotoučema a ABS co? nebyla by?Psal jsem ti vejš,koukals?
mr.bouchac