Nebo vymenim za 850 s rozbitym motorem atd.

Mas zajem?? Prijed se podivatAnd píše:promin ze ti do toho kecam ale nafot motor, interier, ruzny detaily nebo kde to auto ma ruzny musky a takovy veci
zajem ano, penize neRadek_750iA píše:Mas zajem?? Prijed se podivatAnd píše:promin ze ti do toho kecam ale nafot motor, interier, ruzny detaily nebo kde to auto ma ruzny musky a takovy veciJako fakt nevim co uvidis na motoru??
608/984526Maranelo píše:Jaky je rok vyroby auta ne papiru prosimDikes
Jo je to ňáký divný.And píše: ja jen ze to furt obihas a fotis dokola ze vsech uhlu jakoby to ani nebylo tvojekdyz vyfotis i zevnitr tak to zvedne zajem ver mi.. a taky ver ze tady ho asi neudas protoze tady kazdej smrdi korunou
Tak si jdi na ty dva gambace a nevopruzuj tady!!!BaVomil píše:Jo je to ňáký divný.And píše: ja jen ze to furt obihas a fotis dokola ze vsech uhlu jakoby to ani nebylo tvojekdyz vyfotis i zevnitr tak to zvedne zajem ver mi.. a taky ver ze tady ho asi neudas protoze tady kazdej smrdi korunou
Lidi se zeptaj na něco a von vodpoví přijeď se číhnout.
30kč za benzín to se tam určitě lidi pohrnou. Já si rači dám dva gambáče.
Fakt ne, ja ho prodavam jenom z toho duvodu, ze mam ted merku jednu 850 a potrebuju penize.Feryt píše:Nechces to vymenit za iso v super stavu + doplatek? Kabrio je muj sen a asi ho budu snit dal![]()