Veškerý info na tel: 606399009 David

Po strejcovy zkusenosti s Ackama bych tam nedal kolobezku natoz pekny autoLádínek píše:Kamarád se zbavuje krasavce a je mu líto ho odvíst na výkup do Áček. Je to Mercedes Benz W124 coupe stříbrná barva, výroba 11/95, 100% stav, motor 320 ten co se dával do S nebo SL, najeto 189 tisíc "poctivejch", 2x airbag, dělený klima, automat, do Čech dovezený před rokem, tady druhej majitel v německu to měl starej děda, všechny doklady - kódy - původní TP - CEBIA všechno je k tomu... Kola sou orígo 15" a má v garáži i 17" AMG - nutno domluvit...
Veškerý info, foto E-MAIL nebo MMS na tel: 606399009
ja bych tam ani nenakoupilCervis píše:Po strejcovy zkusenosti s Ackama bych tam nedal kolobezku natoz pekny autoLádínek píše:Kamarád se zbavuje krasavce a je mu líto ho odvíst na výkup do Áček. Je to Mercedes Benz W124 coupe stříbrná barva, výroba 11/95, 100% stav, motor 320 ten co se dával do S nebo SL, najeto 189 tisíc "poctivejch", 2x airbag, dělený klima, automat, do Čech dovezený před rokem, tady druhej majitel v německu to měl starej děda, všechny doklady - kódy - původní TP - CEBIA všechno je k tomu... Kola sou orígo 15" a má v garáži i 17" AMG - nutno domluvit...
Veškerý info, foto E-MAIL nebo MMS na tel: 606399009
Je to nádhernej kousek a fakt zachovalej... Mě se taky líbí, to svezení už je něco jinýho. Když seš zvyklej na tvrdší a rychlejší svezení s BMW tak to pro takovýho člověka moc asi neni. Je to takový to měký uhoupaný.... no prostě Mercedes...And píše:W124 coupe je jedinej medour co se mi libi a kuli kterymu se mozna vzdam BMW a prestoupim k mercedesu
teda az na ten interier ten je jak z felicie![]()
skoda ze nemam prachy..to bude tak za 2 kila ne?
a je to automat nebo manual?
no to je uz udel mercedesu..i novym S-klassam vytykaj znacny naklon v zatackach a proto si radci koupim M5Ládínek píše:Je to nádhernej kousek a fakt zachovalej... Mě se taky líbí, to svezení už je něco jinýho. Když seš zvyklej na tvrdší a rychlejší svezení s BMW tak to pro takovýho člověka moc asi neni. Je to takový to měký uhoupaný.... no prostě Mercedes...And píše:W124 coupe je jedinej medour co se mi libi a kuli kterymu se mozna vzdam BMW a prestoupim k mercedesu
teda az na ten interier ten je jak z felicie![]()
skoda ze nemam prachy..to bude tak za 2 kila ne?
a je to automat nebo manual?
Jinak to je jak jinak než automat a původní cena byla 260.000,- teď docela pospíchá na prachy a za 220.000,- to nechá...
Bejt mi tak 50 let, asi bych ho koupil sám![]()
![]()