http://img133.imageshack.us/img133/415/p52912443ay.jpg
Tak tohle je poslední kousek co vytáhnuDVORIS píše:Ted budu vypadat jak hňup,co by všechno koupil a nakonec nic,ale když ty vytahuleš čím dál lepší kousky,jde o to,že mě otec zaukoloval pač mam net,ať se mu poohlídnu po kolech,že by se mu líbili BBS rs límcový,nebo jim podobný kola a teď koukám tohle,paráda i ta cena,takže jak se vrátí s chalupy kde teď odjel,bude to asi v neděli tak dám určo vědět,doufám,že na mě nejsi naštvanejže furt blábolím a nic ale s otcem je to někdy láce,měj se ahoj,jo kdybys měl třeba jedno kolo v detailu určitě by mu to pomohlo v rozhodování,sorry,dík,ahoj.
o.k.,no však já taky musím počkat na rozhodnutí otce,tak máš časFizl píše:Tak tohle je poslední kousek co vytáhnuDVORIS píše:Ted budu vypadat jak hňup,co by všechno koupil a nakonec nic,ale když ty vytahuleš čím dál lepší kousky,jde o to,že mě otec zaukoloval pač mam net,ať se mu poohlídnu po kolech,že by se mu líbili BBS rs límcový,nebo jim podobný kola a teď koukám tohle,paráda i ta cena,takže jak se vrátí s chalupy kde teď odjel,bude to asi v neděli tak dám určo vědět,doufám,že na mě nejsi naštvanejže furt blábolím a nic ale s otcem je to někdy láce,měj se ahoj,jo kdybys měl třeba jedno kolo v detailu určitě by mu to pomohlo v rozhodování,sorry,dík,ahoj.Víc jich už nemám
detailní foto mám a i zezadu. Na e30 pasujou bez podložek tak jak je vidíš na mojí káře. BBS RS jsou nej kola ale zaplatit je to trošku jiné kafe, řekl bych že tady ty BBS RM jsou levnější variantou BBS RS
Podotýkám, že ještě nejsem pevně rozhodnut jestli je prodám, protože dneska mi přijdou podložky a budu se snažit narvat Alpiny na auto, takže pokud je už konečně na auto dostanu tak BBS budou na prodej
jo jo je to na mojem IX. ET mají 33 takže si myslím že by to dřít nemělo. Ale na klasické e30 jsem to nezkušelBMWAK píše:já teda nevím ale příjde mi že je to focený na ixu ne? a to má jiný nápravy tak mi tak napadá jestli by to na normální E30 bez podložek nedřelo??
Já mám na IX taky origo IX podvozek a neřekl bych že profil 50 vypadá divně, ale je to na tobě. Co říkáš ceně bez pneu 8500? Jinak samozdřejmě si kola můžeš vyzkoušet na svojem autě když si pro ně přijedešDVORIS píše:Takže 2cm podložky a o.k.?No ja mam kola s et 37 a ty tam bez podložek nevešly,nerad bych se zase zklamalDC píše:na zadohraba pásnou taky, ale trošku tramvaj - s 2cm podložkama moc pěknýJinak kolik by byla cena bez pneu prosím,mám origo podvozek a tam by 50 profil působil divně.
OK stejně to vypadá, že pokud napasuju ty Alpiny na auto tak je obuju do těch Michelinu, takže kola budou bez pneuDVORIS píše:Já mám na IX taky origo IX podvozek a neřekl bych že profil 50 vypadá divně, ale je to na tobě.
Jasně,ale ty tam máš navíc ty plast.lemy se kterýma to je o.k.,měl jsem tento rozměr na nesníženém autě a vypadalo to divně,prostě malý kolo,teď mám profil 60 a je to tak akorát.