Alu kola 15" na e30
Alu kola 15" na e30
Kámoš prodává kola na e30 jsou to 15" a mají leštěný límec
Cenu si představuje 4500, dohoda možná. Je z Ostravy.
Kontaktujte mě a nebo jeho na tel: 731 11 27 14
Foto: http://img164.imageshack.us/img164/5796/imgp05781ju.jpg
Cenu si představuje 4500, dohoda možná. Je z Ostravy.
Kontaktujte mě a nebo jeho na tel: 731 11 27 14
Foto: http://img164.imageshack.us/img164/5796/imgp05781ju.jpg
Rychle neznamená stylově - e30 325iXA M-technic I CULT STYL with /////ALPINE music
Cena je bez pneu, ani je nemá cenu dávat ke kolům protože jsou úplně sjetéPalo píše:Chtěl bych je totiž na jiné auto než E30, proto se ptám. V jakém jsou celkovém stavu? Byly někdy opravované, bourané? Cena je tipuju nejspíš bez pneu, že?

Rychle neznamená stylově - e30 325iXA M-technic I CULT STYL with /////ALPINE music
No to je právě problém že jsem na těch kolech nic vyraženého nenašel a nevidělPalo píše:Zkus teda prosím tě pokud to půjde, přesně zjistit to ET, šířku ráfku a výrobce, ať tam kdyžtak nejedu zbytečně. Bývá to napsané přímo na kolech, tak by neměl být problémZatím díky

Je to možné chtělo by to vyzkoušet přmo na autě. On má na autě 2cm podložky vpředu i vzaduPalo píše:Stejné kola jsem právě našel na netu, je to značka tuším EXIP, ale ty co jsem našel tak měly o dost menší límec a měly ET35. Takže tyto podle mě mají ET tak kolem 20, což je pro mě už dost málo
Rozteč mají 4x100. Podložky tam měl jenom aby nebyly zalezlé do kastle ale bez podložek jsem to neviděl, tak nevím jak by to bez nich vypadalo. Pošta by možná byla PPL to doveze snad všude.Nalin píše:jsou ty kola 4x100? nebo tam ma ty podlozky na zmenu roztece..? ja bych ty kola chtel na E30, tak predpokladam, ze kdyz je tam mel taky tak by s tim nemel byt problem![]()
pripadala by v uvahu posta? ja jsem z druheho konce CR..
Fizl píše:Je to možné chtělo by to vyzkoušet přmo na autě. On má na autě 2cm podložky vpředu i vzaduPalo píše:Stejné kola jsem právě našel na netu, je to značka tuším EXIP, ale ty co jsem našel tak měly o dost menší límec a měly ET35. Takže tyto podle mě mají ET tak kolem 20, což je pro mě už dost málo
Jestli jsou ty kola bez pneu, a vyzkouším je na autě, tak přece nepoznám jestli mi bude pneu škrtat o blatníky