BMW E30 325i cabrio
BMW E30 325i cabrio
Prodám BMW E30 325i cabrio, rok výroby 1990,najeto 130 000km, ALU 17“ RH, podvozek KONI, spoilery, laděný výfuk, M3 sedáky, nová střecha, dobrý technický stav bez koroze Cena: dohodou, levně! Kontakt:Tomáš Svoboda, Svitavy, tel.: 737 560476 Foto zašlu na email.
Taky bych prosil o fotky ... pokud je sem Fx dá, tak neni nutný mi je posílat mailem
děkuju Fikux@seznam.cz

Zewl-crew "M3 E3O rulezzzzz"
Re: BMW E30 325i cabrio
zdar, ještě na prodej ?T.Svoboda píše:Prodám BMW E30 325i cabrio, rok výroby 1990,najeto 130 000km, ALU 17“ RH, podvozek KONI, spoilery, laděný výfuk, M3 sedáky, nová střecha, dobrý technický stav bez koroze Cena: dohodou, levně! Kontakt:Tomáš Svoboda, Svitavy, tel.: 737 560476 Foto zašlu na email.
ABS BREAK
posli prosim foto s emailema cenou na varkel@email.cz diky
BMW LIVE STYLE
-- *++++
-- ++++++++ (- BMW
-- +()+++-()+
-- *++++
-- ++++++++ (- BMW
-- +()+++-()+
ty woe u Vás v těch svitavách je též přebaworováno!T.Svoboda píše:Prodám BMW E30 325i cabrio, rok výroby 1990,najeto 130 000km, ALU 17“ RH, podvozek KONI, spoilery, laděný výfuk, M3 sedáky, nová střecha, dobrý technický stav bez koroze Cena: dohodou, levně! Kontakt:Tomáš Svoboda, Svitavy, tel.: 737 560476 Foto zašlu na email.

M3 (e46) Hartge 

prosim cenu a foto na becx@seznam.cz
Ahoj, prosím pošli fotky a cenovku, jo. Díky. A ještě je na prodej? jorassimo@seznam.cz
Chtělo by to foto a cenu kdan@centrum.cz
?
Poslední dobou se tu nějak rozmáhá pro mě nepochopitelný nešvar.Proč by Vás pánové měl prodávající kontaktovat a psát na mail?Je tam telefon,stačí zavolat a jistě se dozvíte vše potřebné o ceně,vadách atd.Pokud to opravdu vážně někdo chce a má na to prachy,určitě hned volá.-)
Tím nechci prudit,jen to nechápu.Obchod probíhá trochu jinak ne?.-))
Re: ?
Prostě svět snílků,je mi z toho taky nanic,někdo něco chce a nemá na jeden tel.hovorSean píše:Poslední dobou se tu nějak rozmáhá pro mě nepochopitelný nešvar.Proč by Vás pánové měl prodávající kontaktovat a psát na mail?Je tam telefon,stačí zavolat a jistě se dozvíte vše potřebné o ceně,vadách atd.Pokud to opravdu vážně někdo chce a má na to prachy,určitě hned volá.-)

M3 (e46) Hartge