Tel.: 777832722 (tefik 777608398)

Jééé, sorry, já sem tu novej, takže ještě nevím přesně co kolik stojí. Mohl bys mi poradit? Ja totiž jako blbec kupoval emkovou řadičku asi za 500,-david franc píše:hochu ty seš taky dobrej borec když ty za tu řadíčku chceš 200 to bych dal možná tak za origo emkovou .....
Já tu emkovou pak od tebe za tři kila vemu, kdyžtak.....david franc píše:hochu ty seš taky dobrej borec když ty za tu řadíčku chceš 200 to bych dal možná tak za origo emkovou .....
lisage & tefik píše:Ahoj, tak ta blbá obyčejná plastová řadička od BMW se asi prodala. Davide, možná ti to připadá divný, ale jsou lidé (a já mezi ně patřím), kteří si raději připlatí za originál, než za nějakou tuzing náhražku... Je mi to v celku jedno, ale patřím mezi ty (a moje mladá bohužel = bohudík taky), kteří jsou BMW E30 pozitivní. Já vím, je to hrozná nemoc a dodnes nejsou známe protilátky, ale už jsme se s tím naučili žít... Pokud patříš mezi ty, kteří se neobejdou bez tuzing světel, volantu, pedálů, hliníkových koberečků, xenonů a podobně, je to jen tvoje věc, ale asi si nemáme co říct. Myslím, že "vyšperkovaných" aut k obrazu svému najdeš v inzerátech dost... Davide, promiň, nechci rejpat, není to mým zvykem, ale pokud ukážeš, že jsi opravdu fanda E30, kterému tato auta přirostla k srdci, tak se ti hluboce omluvím... P.S.: Cca jednou za měsíc se dostanu v Německu na vrakoviště a budeš se možná divit, ale vraků BMW je tam spousta, ale ani v jednom nenajdeš řadičku...