Volant Mtech 2
-
Volant Mtech 2
Cau
Muzu nit tyto volanty asi 7 ks . Jedna se o repasovane originaly tzn precalouneno novou kuzi . Na objednavku dokazu zaridit i obsiti 3barevnym tzn 'M stehem . Cena volantu bez m stehu 1300 se stehem 1700 .
Info SZ dalsi calounicke sluzby mozne .
Muzu nit tyto volanty asi 7 ks . Jedna se o repasovane originaly tzn precalouneno novou kuzi . Na objednavku dokazu zaridit i obsiti 3barevnym tzn 'M stehem . Cena volantu bez m stehu 1300 se stehem 1700 .
Info SZ dalsi calounicke sluzby mozne .
Já mu volal a je z Liberce. Přečalounění vychází na stejné ceny za které tu byly prodávány ty volanty.A jak dlouho to dělá bohužel nevím!!maca píše:na kolik vyjde samotny obsiti vilantu? a odkud jsi a jak je to casove narocny? dik maca
e30 316i->e30 318is->e36 323i->Ford Mondeo ST220->Land Rover Discovery III->Ford Focus II ST300-> E30 318is Mtechnic II + E24 635csi
AUTOSERVIS VOZŮ VŠECH ZNAČEK:
http://www.hatesauto.cz
AUTOSERVIS VOZŮ VŠECH ZNAČEK:
http://www.hatesauto.cz
volant
Taky bych rád věděl kdo z vás ten volant už má?
já ho měl zamluvenej a prý schovanej,jelikož mám chalupu ve vedlejší vesnici,tak jsem si ho chtěl ted vyzvednout!ale nemá ho a další blabalabla,prej druhej den,tak čekám,pak píšu volám,jdeu tam a nic,prej je nepřivezl,že tam večer pojede a přiveze mi ho a zase nic?nemít dovolenou a jet tam jen tak na otočku 300 km tak jsem hodně nasranej.
Jinak to obšítí jsem viděl v jeho autě a docela slušný

-
Re: volant
Mattli , tak to věř tomu že ode mě už neuvidíš ani díl....mattli píše:Taky bych rád věděl kdo z vás ten volant už má?já ho měl zamluvenej a prý schovanej,jelikož mám chalupu ve vedlejší vesnici,tak jsem si ho chtěl ted vyzvednout!ale nemá ho a další blabalabla,prej druhej den,tak čekám,pak píšu volám,jdeu tam a nic,prej je nepřivezl,že tam večer pojede a přiveze mi ho a zase nic?nemít dovolenou a jet tam jen tak na otočku 300 km tak jsem hodně nasranej.
Pro upřesnění jsem Mattlimu dal : cudliky na stahovani oken , original bmw klic 17-19 , m3 svetla , záslepky ke střeše a ještě nějáký těsnění do kábra .
Podotýkám že až na ty světla jsem mu vše dal zdarma . Myslel jsem že budu mít známýho s kábrem ale toto jsem nečekal. Je to podpásovka a je mi to líto .
Ale to neudělám nic .
Jinak už jsem prodal mnoho dílů a ostatních věcí na bmw a až na Mattliho si nikdo nestěžoval .
Rock-mouse píše:Mattli , tak to věř tomu že ode mě už neuvidíš ani díl....mattli píše:Taky bych rád věděl kdo z vás ten volant už má?já ho měl zamluvenej a prý schovanej,jelikož mám chalupu ve vedlejší vesnici,tak jsem si ho chtěl ted vyzvednout!ale nemá ho a další blabalabla,prej druhej den,tak čekám,pak píšu volám,jdeu tam a nic,prej je nepřivezl,že tam večer pojede a přiveze mi ho a zase nic?nemít dovolenou a jet tam jen tak na otočku 300 km tak jsem hodně nasranej.
Pro upřesnění jsem Mattlimu dal : cudliky na stahovani oken , original bmw klic 17-19 , m3 svetla , záslepky ke střeše a ještě nějáký těsnění do kábra .
Podotýkám že až na ty světla jsem mu vše dal zdarma . Myslel jsem že budu mít známýho s kábrem ale toto jsem nečekal. Je to podpásovka a je mi to líto .
Ale to neudělám nic .
Jinak už jsem prodal mnoho dílů a ostatních věcí na bmw a až na Mattliho si nikdo nestěžoval .

ok stanese ,ale nechápu proč to neřekneš rovnou.A děláš tu omáčku okolo
Tak nevim proč se zlobíš.
-
mattli píše:Rock-mouse píše:Mattli , tak to věř tomu že ode mě už neuvidíš ani díl....mattli píše:Taky bych rád věděl kdo z vás ten volant už má?já ho měl zamluvenej a prý schovanej,jelikož mám chalupu ve vedlejší vesnici,tak jsem si ho chtěl ted vyzvednout!ale nemá ho a další blabalabla,prej druhej den,tak čekám,pak píšu volám,jdeu tam a nic,prej je nepřivezl,že tam večer pojede a přiveze mi ho a zase nic?nemít dovolenou a jet tam jen tak na otočku 300 km tak jsem hodně nasranej.
Ale to neudělám nic .
Ja jsme se vysral na jednoho kluka jen proto ze sis mel prijet pro veci , mel sem v tu dobu byt uplne jinde a nezlob se podpas to je....tohle se proste nedela .
Za všechny uvedené díly jsem ti vděčný a jako podpásovku bych to nebral,jen se orientačně ptal ostatních.Kdyby jsi zavolal či napsal jak to z volantem je tak je vše v klidu,já s ním počítal přijedu a volat není,divné?
Rock-mouse píše:mattli píše:Rock-mouse píše: Mattli , tak to věř tomu že ode mě už neuvidíš ani díl....
Ale to neudělám nic .
Ja jsme se vysral na jednoho kluka jen proto ze sis mel prijet pro veci , mel sem v tu dobu byt uplne jinde a nezlob se podpas to je....tohle se proste nedela .
Za všechny uvedené díly jsem ti vděčný a jako podpásovku bych to nebral,jen se orientačně ptal ostatních.Kdyby jsi zavolal či napsal jak to z volantem je tak je vše v klidu,já s ním počítal přijedu a volat není,divné?