Zajímavé...naprosto si mě odradil, zjišťovat další informace k tomuhle produktu od autora příspěvku.vrsix píše:tyhle xenony vam nikdy nebudou svitit tak jak maj, protoze nikdy nechytnete to spravny ohnisko v parabole... bude to svitit na hovno a akorat oslnovat... taktez basnik zapomnel napsat, ze aby to nekdo dostal do H1 musi rezat do paraboly(uz nikdy nevratite zarovky). V H7 to bude svitit na prd kvuli ohnisku. Kvuli tem co to bastlej ostatni lidi nadavaj na xenony ze oslnuji, nehlede na to, ze tenhle clovek dost kurvi trh... se za chvili muzou prodavat xenony za 1000. Nicmene bych radsi nechtel znat puvoda pozor na to, ze tyhle sady nejsou urceny k zastavbe do motoroveho prostredi, tzn. par kapek vody a jedete po tme
jj kdysi jsem to chtel taky do H1 a dira do svetla je moc mala na vybojkuChecker píše:Zajímavé...naprosto si mě odradil, zjišťovat další informace k tomuhle produktu od autora příspěvku.vrsix píše:tyhle xenony vam nikdy nebudou svitit tak jak maj, protoze nikdy nechytnete to spravny ohnisko v parabole... bude to svitit na hovno a akorat oslnovat... taktez basnik zapomnel napsat, ze aby to nekdo dostal do H1 musi rezat do paraboly(uz nikdy nevratite zarovky). V H7 to bude svitit na prd kvuli ohnisku. Kvuli tem co to bastlej ostatni lidi nadavaj na xenony ze oslnuji, nehlede na to, ze tenhle clovek dost kurvi trh... se za chvili muzou prodavat xenony za 1000. Nicmene bych radsi nechtel znat puvoda pozor na to, ze tyhle sady nejsou urceny k zastavbe do motoroveho prostredi, tzn. par kapek vody a jedete po tme
Řezat? Jen přes mou mrtvolu..to je hrozný bastlení!
dekuji, to je myslim rozumny nazorM3 píše:mam na touringu v hellach prestabovou sadu HID..nic se neupravovalo, vybojka sedla pekne jako origo zarovka akorat se muselo do uzaveru svetla vrtnout vetsi dira a to kvuli tomu, ze k vybojce vede kapecke hrubsi kabel...tot vse..svetla jsou serizena a neoslnuji, vse je vodotesne takze trafa muzete nacpat do mot. prostoru kam chcete..
rozdil oproti klasickym H1 je neskutecny..to co drive ve tme videt nebylo, videt je!! krajnice je osvetlena suprove a neprehlednete v absolutni tme zadnou zver cekajici na prebehnuti, chodce apod...
nebe a dudy..
cena sady 4490,-
tato investice se urcite vyplati vice nez cpat prachy do hromady zasraneho laminatu nebo tun plastu
A pozor, navíc Ivukad prodává xenony se svítivostí 4500 kandel a né 6000k jak tu zmiňuje...!!!Ivukad píše:Mam na prodej par xenonovych sad svitivost 6000K jsou to orig BMW lze vymenit za H1 H3 a H7 umistit starter zapojit konektoryCena:za jednu sadu 2000kc kontakt:774258390 mam i foto byl bych moc rad kdyby je sem mohl dat
dekuji
no vidis, to jsem si ani nevsiml... pisu to sem aby nekdo pak nebyl zklamanej... 95% vybojek vytazenejch z aut ma prave tech 4300K... takze kdo chcete v noci konecne videt, hlaste se u me325i-power píše:A pozor, navíc Ivukad prodává xenony se svítivostí 4500 kandel a né 6000k jak tu zmiňuje...!!!Ivukad píše:Mam na prodej par xenonovych sad svitivost 6000K jsou to orig BMW lze vymenit za H1 H3 a H7 umistit starter zapojit konektoryCena:za jednu sadu 2000kc kontakt:774258390 mam i foto byl bych moc rad kdyby je sem mohl dat
dekuji