je to spiš pro někoho kdo ma E21 a chysta se udělat z toho technikou E30...auto obsahuje všechny prvky nutný k předělání na typ motronic včetně motoru m20b20 v super stavu, najeto poctivejch 130 tis, kabel k batercez dvaapul, nutný přestrojení vodnih osystemu na chromáka, mam i typ z plastaka k tomu, vejfuk, palivový čerpadlo i redukce k nádrži... vše ukážu a předvedu, auto je pojízdný, brzdí jede, dělá vše co má akorat je na hovno
poskytnu kompletní návod a poděli mse o zjištěný chyby který jsem udělal tak aby si někdo moh za minimální finance postavit zábavný auto...jede to mnohem líp než e30
každopdaně je z něj nejcenější svazek motorový elektriky kterej je už předělanej na konektor do pojistkovnice E21 a věše chodí bez zásahů do palubní desky, není třeba ani vyndavat budíky...udělá si to s timhle kdokoli a je to čistá práce žádnej bastl
dál je tam zrepasovanej originál podvozek...krom přednich tlumičů vše super, najeto 2000km...ramena, čepy, silentbloky...zadní tlůumiče maj tak 3000, fachaj skvěle, nový všechny oleje...převodovka, difer, motor, svíčky, filtry...paráda
na autě, přední spoiler bbs, vzadu trojdílnej zender, k auto je ještě laminátovej packet od kamei na boky_prahy se žábrama plus lemy¨
mam k tomu kapoty, dveře(sice trochu horší), jinak okna, zadní vyklápěcí okna, zelený skla, na autě super světla vpředu, přidám náhradní druhou čtyřokou masku a jednu dvouokou masku, vše v dobrym stavu...pěknej zadní nárazník, 4 kola origo 13´, 5 plecháčů 13´ origo obutý super zimákama
dam všechno na e21 co mam nějakýmu fandovi kterej má na tyhle potvory eště nervy...ja musim z rodinejch duvodu všechno zahodit, ikdyž mě to sere
auto je možný docela dobře využít k nákejm pořádnejm svezením někde na rallycrossu apod...chodí krásně dveřma
auto má platná czk doklady(plus papíry ze švajcu puvodni, jsem druhej majitel) ma platnou stk, vše možno dohlásit
cena dohodou...foto nějakym zpusobem dodám na vyžádání, ale spíš nutno prohlídnout