díly e30
díly e30
prodám pneu+alu kola alpina 15" nebo zvlášt, poklice 2ks i a 2ks is, volant čtyřramenný, řadička-rukojet na řadící páku, spínač na mlhovku zadní, potahy na řadící páku i zadní páku, klakson-jako šnek dvojitý zn.Type R, kniha návod e30 všechny typy motory i shéma eletriky atd, stroboskop 1 funkce a regulace rychlosti+návlek barvy+spínač, záplast na mlhovky na plastáka se zn.REMUS, drobné žárovky klasické a červené žárovky, čepička-ventil cobra 4ks, modré tyčinky osvícení, modrofialové osvícení, zásobník na kazety, originál rádio na kazety zn. blaupunk BME BAVARIA C III., přední koberec šedý čistý, lízo is, mračítko, koule plazmatická. Dodám fotky emailem na požádání, neumím dát sem. Klidně pošlu na dobírku. Na cenu domluvíme.
Re: díly e30
Mám prosbu, kdo mi to udělá, abys to vložil fotky sem ???jorassimo píše:prodám pneu+alu kola alpina 15" nebo zvlášt, poklice 2ks i a 2ks is, volant čtyřramenný, řadička-rukojet na řadící páku, spínač na mlhovku zadní, potahy na řadící páku i zadní páku, klakson-jako šnek dvojitý zn.Type R, kniha návod e30 všechny typy motory i shéma eletriky atd, stroboskop 1 funkce a regulace rychlosti+návlek barvy+spínač, záplast na mlhovky na plastáka se zn.REMUS, drobné žárovky klasické a červené žárovky, čepička-ventil cobra 4ks, modré tyčinky osvícení, modrofialové osvícení, zásobník na kazety, originál rádio na kazety zn. blaupunk BME BAVARIA C III., přední koberec šedý čistý, lízo is, mračítko, koule plazmatická. Dodám fotky emailem na požádání, neumím dát sem. Klidně pošlu na dobírku. Na cenu domluvíme.
tak mi je posli na mail a ja ti je sem vecer vlozim. razesbe@razdva.cz
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 
moc dík.vlada320 píše:tak mi je posli na mail a ja ti je sem vecer vlozim. razesbe@razdva.cz
Shanim "manzetu" tzn kuzi okolo radici paky. Posli mi pres SZ cenovku popripade fotku na mail E30@seznam.cz. DIky
Ex E30 320i ´87 -> next E2(8,1?)...