BAVARIA CD II ELECTRONIC
3 CARTRIDGE
foto zatím nemám k dispozici, sorry, zkuste si ho někde najít.
STAV:
PLUS: VŠE SVÍTÍ, JAK MÁ, RADIO I LASER JE V POŘÁDKU, DISPLEJ V POŘÁDKU, KÓD MÁM, NÁVOD MÁM.
MÍNUS: PŘÍSTROJ - RADIO I CD - CHYTÁ PO KRÁTKÉ DOBĚ JAKOUSI VAZBU - HVÍZDÁNÍ, A NENÍ TO AUTEM. NEMÁM ČAS TO NĚKDE ŘEŠIT, JE TO PRO NĚKOHO, KDO SE V TĚCHHLE KRÁMECH RÁD VRTÁ.
původ: Ebay, podzim 2004, cenu vám radši ani nebudu říkat.
ŽE TO HRAJE, PŘEDVEDU NA VAŠEM AUTĚ, ABY TO BYLO OBJEKTIVNÍ
poznámky, že je to starý nefunkční krám jsou mi ukradený, sice to není Becker, ale je to pěkná vykopávka
NEBO KOUPÍM TO SAMÉ PLNĚ FUNKČNÍ
díky
BAVARIA CD II electronic se závadou
kluci, já vím, že prodávám a je to na mě, ale radši mi napište třeba SZ, kolik jste za to ochotní dát, protože třeba za pětikilo to neprodám, to je málo. narozdíl od kazetových se tyhle vyskytujou minimálně, stálo mě na Ebay víc než pětkrát tolik a vlastně je celý v pořádku až na nějakej podělanej integráč za pár korun (ale jakej, že jo...). tajně jsem doufal, jestli ho někdo nechce prodat, že bych zkompletoval ze dvou jedno, ale asi se nedočkám
dík

dík
Mam to samý rádio, teda aspoň myslím. A jako velikej elektromág, bez jakékoli dokumentace, jsem asi při špatném zapojování zesilovače (originál k rádiu) něco pokazil a zdá se, že jsem zničil 2 výstupy na rádiu. Jinak by mělo být v pořádku. Rádio mám už jiné, takže pokud by někdo měl zájem, je k dispozici i se zesilovačem.
(nebo pokud by ho třeba někdo chtěl zadarmo opravit, nevadilo by mi to
)
(nebo pokud by ho třeba někdo chtěl zadarmo opravit, nevadilo by mi to