Nejsou skoro jeté asi tak dva dny.

Cena je 4500. Při rychlém jednání je možná slevička.
zdá se mi to nebo je každá trubka u válce jinak dlouhá?? to asi bude hodně učinnéPaja píše:Na WWW.AUTOCULT.CZ je akce na svody do vyprodání zásob - jedná se o svody na e36 a e30 tak se kdyžtak podívejte.
Aha tak další znalec - no kdyby sis to přečetl celý ten článek tak by sis možná odpustil tady takové ironické poznámky.Brutalni Monstrum Wole píše:zdá se mi to nebo je každá trubka u válce jinak dlouhá?? to asi bude hodně učinnéPaja píše:Na WWW.AUTOCULT.CZ je akce na svody do vyprodání zásob - jedná se o svody na e36 a e30 tak se kdyžtak podívejte.
hele ty neskutečnej k čemu jsou ti svody když každý válec má výkon v jiném spektru otáček co? to ti asi musí neskutečně jet žePaja píše:Aha tak další znalec - no kdyby sis to přečetl celý ten článek tak by sis možná odpustil tady takové ironické poznámky.Brutalni Monstrum Wole píše:zdá se mi to nebo je každá trubka u válce jinak dlouhá?? to asi bude hodně učinnéPaja píše:Na WWW.AUTOCULT.CZ je akce na svody do vyprodání zásob - jedná se o svody na e36 a e30 tak se kdyžtak podívejte.
Veškeré svody které prodávám jsou kopie supersprintu, Hardge, a jiných kvalitních firem které to dělají ale za šílené ceny - takže věřím tomu že to opravdu funguje - zaprvé to vypadá neskutečně jak je to na autě a zadruhé - ano délka svodů rozhoduje a ovlivňuje průběh točivého momentu a výkonu ale jak víš že zrovna tyhle svody jsou nefunkční - jsi takový odborník jo???
Pokud si nejsi na 100% jistý tím co říkáš měl by sis to nechat pro sebe aby jsi předevšema ze sebe neudělal osla.
Jsou to kopie a věřím tomu že supersprint ví jak se dělají svody.