BMW klíče s DO centrálu E28/E30/34/36/38 atd.
Victor Electronic, země původu: Čína. Je to ten samý výrobce, kterého v Německu prodávají pod značkou Inca - Pro ( www.incapro.de )
E39 535i sedan
- luckyboy007
COže? Četl jsem dobře něco o E28??
Marťas jak to s tím vypadá? Platí to o té planžetě na E28 i ve vztahu k alarmu?
Pošli mně prosím taky ten manual jestli můžeš na neo.thinking@seznam.cz.
Dík

Marťas jak to s tím vypadá? Platí to o té planžetě na E28 i ve vztahu k alarmu?
Pošli mně prosím taky ten manual jestli můžeš na neo.thinking@seznam.cz.
Dík

No smoke, no fun...

Posílal jsem ho dvakrát, tak to nevím, kde je problém... Mrknu na to ráno, teď nejsou už síly...petr_k píše:Zatím mi nic nepřišlo, mám vážný zájem, jestli je jiný způsob objednávky než přes e-shop, rád se přizpůsobím...
2Míšánek: Porovnával jsem planžety klíče s Píťákovým od E28 a byla stejná jako pro E30.
E39 535i sedan
manuál
Ahoj mohl bych poprosit o manuály?
Asi bych měl zájem i to ten alarm? Teď žádný v autě nemám, je to možné?
můj e-mail je jakub.skrdlik@centrum.cz.
Asi bych měl zájem i to ten alarm? Teď žádný v autě nemám, je to možné?
můj e-mail je jakub.skrdlik@centrum.cz.
Měl bych zájem o dálku i s alarmem do e30 kábro ,ale průser je ,že
nemám vůbec žádný centrál
Takže zatím scháním .... Můžeš mi poslat
na : karel.siska@unilever.com. alespoň ten manuál
Dík
nemám vůbec žádný centrál

na : karel.siska@unilever.com. alespoň ten manuál

Dík

http://klice.dolej-olej.cz/manual_alarm.doc
Dal jsem to ke stažení, ptá se mě na to hodně lidí... Absolutně teď nestíhám reagovat na některé maily, takže aspoň takhle.
Jinak DO na E30 právě dnes došly - už nejsou, další budou až po novém roce... Teď už to nestíhají dopravit ke mně.
Dal jsem to ke stažení, ptá se mě na to hodně lidí... Absolutně teď nestíhám reagovat na některé maily, takže aspoň takhle.
Jinak DO na E30 právě dnes došly - už nejsou, další budou až po novém roce... Teď už to nestíhají dopravit ke mně.
E39 535i sedan
Tak nová várka DO na E30 dorazila v pátek. Bohužel se zvedla cena na 999 Kč kvůli rozdílu v kurzu dolaru v době prvního a nynějšího nákupu...Fx píše:http://klice.dolej-olej.cz/manual_alarm.doc
E39 535i sedan
Re: central
Rendis: Pár lidí si to bralo, bohužel už si nepamatuju nicky.
Ahoj, prozatím ne, ale plánuju to.Kala píše:Ahoj je mozne u tebe objednat krom tohoto DO aj serva na predni dvere a viko kufru?
E39 535i sedan