BMW klíče s DO centrálu E28/E30/34/36/38 atd.
DO centrálního zamykání - klíč á la E46, X3 apod
s alarmem taky bude i na e36? a zvladl by to zapojit i stredne nesikovny clovek?Fx píše:To umí až alarm s tímhle klíčem (taky je k dispozici, aktuální cena 1400 Kč).
a nevznikl by problem s klicema,co maji chip?ze by pak treba neslo nastartovat auto

Musim rici, ze to funguje na "jednicku". Mel jsem trochu obavu o uchyceni planzety do plastu vysilace, ale po 4 mesicnim hrubem pouzivani ani naznak problemu.DC píše:logo BMW je taky tlačítko? nebo se používaj jen ty dvě?
už to jezdí v nějaký tříce?
Takze: "...u mne dobry"
budu si davat dalsi do TDcka, ale nejak se s FXem nemuzeme potkat

90' 318iT M40 410tkm / 87' 325i M20 96tkm / 86' 316 M10 BaurTC 80tkm / 85' 325e M50 284tkm / 83' 318i M10 129tkm / 85' 325e M20 226tkm
Re: DO centrálního zamykání - klíč á la E46, X3 apod
S alarmem je na skladě, není to problém. Čip je třeba přendat z původního klíče, kopii udělat sice lze, ale nevím o nikom, kdo by se do toho pustil - je kvůli tomu nutné vyndat čip z EWS, vyčíst data, přeprogramovat a pak teprve je možné nakódování nového transpondéru. Jiná cesta krom objednávky dalšího klíče v BMW není.kravick_a píše:s alarmem taky bude i na e36? a zvladl by to zapojit i stredne nesikovny clovek?Fx píše:To umí až alarm s tímhle klíčem (taky je k dispozici, aktuální cena 1400 Kč).
a nevznikl by problem s klicema,co maji chip?ze by pak treba neslo nastartovat auto
Pokud jde o zapojení, tak pokud víš, kam sáhnout, není to žádná velká věda. Zapojení se provádí kromě centrálního zamykání na čidla otevření dveří a čidlo brzdového pedálu + spínaných 12V. Při instalaci alarmu a párování s klíči je tam třeba trochu jiné zapojení než na jeho provoz, je to dáno systémem vypínání okruhů elektriky s klíčkem (je uvedeno v manuálu). Oproti samostatnému DO nedisponuje výstupem na dojezdy oken.
Vasa: Japato? My uz to zkouseli?

E39 535i sedan
jojo, je to tak 3 tydny co byl CernakFx píše:
Vasa: Japato? My uz to zkouseli?Jinak jsem rad, ze jsi spokojen, tyhle klice jsou opravdu super. Nova varka DO je zatim jen pro E36 a jsou tam nove modely toho klice uz bez sroubku, klic je zality v plastu DO. Starsi verze pro E30, kterou mas ty, je ale porad jeste skladem... Udelal jsem docela velky zasoby, lidem se to fakt libi

Ty nove verze maji jeste neco jineho nez absenci sroubku pro uchyceni planzety?? A kdyz je to napevno, co na to "brusici" v "kovotepne" ??
90' 318iT M40 410tkm / 87' 325i M20 96tkm / 86' 316 M10 BaurTC 80tkm / 85' 325e M50 284tkm / 83' 318i M10 129tkm / 85' 325e M20 226tkm
Pokud umějí broušení klíčů bez sundání z kroužku, je to naprosto bez problémů. Jiný rozdíl než v absenci šroubku tam není...Vasa píše:jojo, je to tak 3 tydny co byl CernakFx píše:
Vasa: Japato? My uz to zkouseli?Jinak jsem rad, ze jsi spokojen, tyhle klice jsou opravdu super. Nova varka DO je zatim jen pro E36 a jsou tam nove modely toho klice uz bez sroubku, klic je zality v plastu DO. Starsi verze pro E30, kterou mas ty, je ale porad jeste skladem... Udelal jsem docela velky zasoby, lidem se to fakt libi
Ale to neva, do Prahy jezdim casto.
Ty nove verze maji jeste neco jineho nez absenci sroubku pro uchyceni planzety?? A kdyz je to napevno, co na to "brusici" v "kovotepne" ??
Jinak pokud jde o čerňáky, tak na ty se v úterý absolutně nemám šanci dostat, ty jsou pro mě pasé. Já to myslel spíš tak, že jsi ani nedal vědět (nebo si to nepamatuju

E39 535i sedan
D O
Ahoj tak jsem si to tady pročet a docela se mi to zamlouvá.Teď mám dvě otázky. 1.otázka:Mám E 30 sedan s origo centálem,půjde mi k tomu připojit tahle dálka,bez nejakejch větších problémů? 2.otázka:Dáváš k tomu schema zapojení a zvládnu to zapojit sám,nejsem uplný střevo nebo to zapojuješ ty?Dík. 

BMW DAVE
324 td,320i cabrio,525d touring
324 td,320i cabrio,525d touring
Re: D O
Pokud máš zájem, nejlepší je objednat si přes www.dolej-olej.cz - náš e-shop. Uvádím to z toho důvodu, že honit adresy a objednávky přes SZ je dost složité v objemu, jaký prodáváme (jen těchto DO se prodá cca 15-20 denně).Dave 80 píše:No tak v tom případě mám zájem.Kontakt přes SZ.
Máš-li nějaké doplňující dotazy, ideální je psát je sem, ať jsou veřejně zodpovězeny i pro ostatní.
E39 535i sedan