Manžety řadičky a ručky - FOTA A CENY NA STR. 2!
Na E36 není problém, pasuje i manžeta ruční brzdy.miramax píše:ja bych urcite za tyhle penize mel zajem o manzetu radicky na e36, ovsem idealne cerna nit, me ta trikolora nejak nebere, i kdyz, vlastne ji mam na volantu, no jeste to promyslim, kazdopadne jen aby bylo videt za zajemcu pribyva
E39 535i sedan
Fota:
Varianta 1:
a) Jen manžeta řadičky - 375 Kč

b) Manžeta řadičky i ručky - 750 Kč

Možné barvy obšití - v ceně nehraje roli:

Varianta 2:

Varianta 3:

Varianta 4:

Varianta 5:

Žádná další fota mi nedorazila, primárně bych tedy řešil to, co je dostupné a mají skladem. Teoreticky by se šlo zeptat, jestli by uměli i něco jiného třeba na zakázku, ale do toho se mi moc nechce. Je těžké tlumočit představu po mailu a navíc v cizím jazyku bez např. nákresu.
Takže pokud někdo má zájem, můžete se hlásit. Pro E30 mi bohužel, jak už bylo řečeno, nepotvrdili, že umí manžetu i na ruční brzdu.
Zájemci, prosím, uvádějte svůj zájem jako o "1a", "2a", "3b" a podobně. Varianty b jsou dostupné jen pro E36 a E46, raději uvádějte i model (i když by to mělo být totožné).
Varianta 1:

Možné barvy obšití - v ceně nehraje roli:
Varianta 2:

Varianta 3:

Varianta 4:

Varianta 5:

Žádná další fota mi nedorazila, primárně bych tedy řešil to, co je dostupné a mají skladem. Teoreticky by se šlo zeptat, jestli by uměli i něco jiného třeba na zakázku, ale do toho se mi moc nechce. Je těžké tlumočit představu po mailu a navíc v cizím jazyku bez např. nákresu.
Takže pokud někdo má zájem, můžete se hlásit. Pro E30 mi bohužel, jak už bylo řečeno, nepotvrdili, že umí manžetu i na ruční brzdu.
Zájemci, prosím, uvádějte svůj zájem jako o "1a", "2a", "3b" a podobně. Varianty b jsou dostupné jen pro E36 a E46, raději uvádějte i model (i když by to mělo být totožné).
Naposledy upravil(a) Fx dne 28. 10. 2008 12:08, celkem upraveno 1 x.
E39 535i sedan
Ještě jsem chtěl poprosit: NEposílejte poptávky na SZ - denně jich dostávám opravdu hodně a jednak není možné to pořádně evidovat, jednak se v tom potom už nedá vyznat. Proto prosím zájemce, aby poptávku psali přímo sem. Uzavřu to 7. 11., objednám zboží s nějakou rozumnou rezervou pro další zájemce a dále už to bude dostupné na shopu.
Aktualizován seznam objednávek - je na první stránce v prvním příspěvku.
Aktualizován seznam objednávek - je na první stránce v prvním příspěvku.
E39 535i sedan