P:prevodovka m20b25
P:prevodovka m20b25
zdarec. prodam prevodovku m20b25 plast. me se na auto nehodi, mam jinou. cena 1000 kc.
e30 327i Z4.45 touring
"Nemusime se bat tech, co nic nevedi, ale tech, co si mysli, ze vedi vsechno!" (asi gerhard schroder)
"Nemusime se bat tech, co nic nevedi, ale tech, co si mysli, ze vedi vsechno!" (asi gerhard schroder)
Re: P:prevodovka m20b25
ahoj, v čem je problem že ti na auto nesedne? a jinak o ni víš co? jak jsou na tom synchrony?Petulka píše:zdarec. prodam prevodovku m20b25 plast. me se na auto nehodi, mam jinou. cena 1000 kc.
díky.
PS:jsem taky z olomouce, takže by nebyl problem se domluvit na předání.
Re: P:prevodovka m20b25
nikdy sem ´ji na aute nemel, cili nevim. rikam, ze mi tam nesedne. ale je od provereneho clena (do sz). a vim, ze mi nesedne, protoze je jinaales. píše:ahoj, v čem je problem že ti na auto nesedne? a jinak o ni víš co? jak jsou na tom synchrony?Petulka píše:zdarec. prodam prevodovku m20b25 plast. me se na auto nehodi, mam jinou. cena 1000 kc.
díky.
PS:jsem taky z olomouce, takže by nebyl problem se domluvit na předání.
e30 327i Z4.45 touring