Motor 1.8is M44B19
Motor 1.8is M44B19
MOTOR JE PRYČ - PROSÍM SMAZAT!!
Naposledy upravil(a) jerzy_23 dne 13. 11. 2010 14:19, celkem upraveno 2 x.
Sorry za ot ,ale u te M44 by me zajimalo jak jste vyresili vanu ???? Tim chci rict , ze M44 ma krouzek pro halluv snimac na klice u prevodovky a mel jsem pocit ze vanou z M40 se to neprekrije - respektive ze ten krouzek jde dost do vejsky .
To je jena tak otazka ciste z moji zvedavosti .
Jinak preji brzky prodej
To je jena tak otazka ciste z moji zvedavosti .
Jinak preji brzky prodej
ne ne snima to z klikovky, ale od strany setrvaku . Nekde jsem videl i foto spodku motoru M44 a prave jsem si, rikal zda je vana z M40 vzadu dost hluboka, aby pojmula ten krouzek na te klikovce . Omlouvam se ze to tady tzak zasiram ....jerzy_23 píše:jakože to sníma ze setrváku? nevim nevim, ale nenašel jsem žádný snímač na této straně, jedině u řemenice na druhé straně.
jinak jsem moc nepochopil to s tím překrytím, můžeš to nějak lépe popsat?

aha už chápu, no zřejmě ano protože jinak by to asi o tu vanu dřelo, což se neděje. jinak teda nechápu na co je to čidlo a to samé kolečko i v předu u řemenice?
obrázek se hodí, ty krajní kliky jsou M40, M42 a prostředek teda M44?
edit: jinak teda logicky, nějaké místo tam být musí když vemeš v úvahu kam až jde sama klika, tak tam přece nebude hned za půl cenťáku vana...
edit: jinak teda logicky, nějaké místo tam být musí když vemeš v úvahu kam až jde sama klika, tak tam přece nebude hned za půl cenťáku vana...
jj asi to tak bude , proste to misto tam je no .... ja jsem totiz videl jednou obrazek bloku a tam ta klika byla v jine poloze a evokovalo to tu myslenku, ze to tam bude prekazetjerzy_23 píše:aha už chápu, no zřejmě ano protože jinak by to asi o tu vanu dřelo, což se neděje. jinak teda nechápu na co je to čidlo a to samé kolečko i v předu u řemenice?