ja nemam cas, ja sem dovecera v haku a po sichte sem dneska musel do litvinova do garaze pro bawo, uz se na nej konecne budou davat ty svody a samozrejme za to sem musel nejakou protisluzbicku udelat-lepil sem folie na T4, ale v nedeli az pojedu z prahy, tak bych se mohl stavit v morce, jeste ti cinknupasťa e30 píše:nebo doraž dneska Máco,budu na dílně,dávám motor vyprancovi do Báwamaca píše:wole zapni si telefonpulka vikendu v hajzlu a ty se neozyvas, zase se nekde masirujes v kabru a na kamose nemas cas
E30 sedan vínová metla, plasťák-na rozebrání FOTO anatomů
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 
okimaca píše:ja nemam cas, ja sem dovecera v haku a po sichte sem dneska musel do litvinova do garaze pro bawo, uz se na nej konecne budou davat ty svody a samozrejme za to sem musel nejakou protisluzbicku udelat-lepil sem folie na T4, ale v nedeli az pojedu z prahy, tak bych se mohl stavit v morce, jeste ti cinknupasťa e30 píše:nebo doraž dneska Máco,budu na dílně,dávám motor vyprancovi do Báwamaca píše:wole zapni si telefonpulka vikendu v hajzlu a ty se neozyvas, zase se nekde masirujes v kabru a na kamose nemas cas