prodam kopii IS liza z laminatu
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
prodam kopii IS liza z laminatu
neprodavam ja, ale pan cipro, zacal delat predni lizatko is a taky kratky mracitka na e 30, vice info na jeho strankach vse co nabizi je mozno udelat po dohode cele z karbonu a nebo jen posledni vrstvu z karbonu kuli vzhledu 

clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 

Pokud se na mě nebudete nikdo zlobit zde máte odkaz
http://cipro.mironek.net/?p=productsLis ... &sName=BMW

Škoda 105s►BMW E30 318 karbec 2B4►E30 318is►BMW E36 328i Touring
Blog: http://www.moje.auto.cz/Stenlie/bmw-318.html
Blog: http://www.moje.auto.cz/Stenlie/bmw-318.html
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
to se musis domluvit s karlem, klidne se odkaz na me, ale domluv si to sam, pac ja vim co to obnasi udelat jedno "blby" lizatko a ver, ze za ty peni to pomalu ani nestoji, nejde o material, ale o ten cas co na tom stravis a ty veci kolem, jako zabalit, odnest na postu.....a pak za to dostanes par korun, nebo se ti to nedejboze vrati, ze si to dotycnej nevyzvedl, v tom cipra obdivuju a ja bych an to nemel nervyWilD píše:A ty nám zařídíš slevičku, viď Máco???

odkaz na pana cipra
Cau borci pan Cipro je super chlap beru od nej pro svuj Tuning obchod a nemam s nim minimalni problem je to borec a uz ma taky E30 tak sem zvedav jak ji postavi nevite nekdo o starsim prednim narazniku?Ludek
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
no oni tu na karla moc nejsou
ale ja s nim nemam sebemensi problem, snad jen s casem, ale to zname, ikdyz zase kdyz neco bylo extreme akutni, tak sem za nim zajel a delalo se treba i na silvestra misto oslavy
ja na nej nedam dopustit jinak jakej naraznik potrebujes? plast/chrom, serie/tuning? jinak ciprovi to bawo jen tak nevyjede, sem na tom napodzim obhlidnul skody, on si nakoupil nejaky veci a ...od ty doby se na to nesahlo
porat se ceka na klempiru, pak sem na rade ja a zacne se s tou technikou, mj je to chromacek sedan 2,7eta 

Ty jo ja od nej beru sem s pisku ted sem nakoupil e30 mam jich asi sest kdyby jste neco potrebovali rozprodam je vsechny na nahradni dily Cipro je borec ma fajn ceny a ja sem s nim spokojen kdyby neco potreboval nejake dily dejte vedet a o nej se nebojim ten tu E30 udela pekne ale cas je nejhorsi vec ze?Ludek
- Kuba318ie30
Dělal jsem si srandu... Za 1200 ho beru hned, jak bude za co, už se na to chystám dlouho...maca píše:to se musis domluvit s karlem, klidne se odkaz na me, ale domluv si to sam, pac ja vim co to obnasi udelat jedno "blby" lizatko a ver, ze za ty peni to pomalu ani nestoji, nejde o material, ale o ten cas co na tom stravis a ty veci kolem, jako zabalit, odnest na postu.....a pak za to dostanes par korun, nebo se ti to nedejboze vrati, ze si to dotycnej nevyzvedl, v tom cipra obdivuju a ja bych an to nemel nervyWilD píše:A ty nám zařídíš slevičku, viď Máco???

E31 850i '92 & E38 740i '01 & trocha vysněné rejže k tomu...
=> WildWerke
- Morienthez
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
si malo akcniKroci píše:no ja ho sam jeste nedostal a zacina me to srat ...Morienthez píše:Jeee ze by uz klony z myho Is liza litaly po svete??:D:D:D
jinak kdo co zaridil se taky maca nepochlubi
ps: tak jsem mu volal a pry snad v patek ...

Achaa
Ja myslel, ze kdyz jsi k nemu jezdil kvuli tomu bodykitu, tak, ze jste nekde blizko sebe... No tim lip pro me, muzu si ho vyzvednout kdykoli treba pri cestach z Phy domu... Tak dik a na sever stejne mozna pojedu-hlavne za tebou na osobni konzultaci, sefe 

E31 850i '92 & E38 740i '01 & trocha vysněné rejže k tomu...
=> WildWerke
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
no ja to k nemu mam cca 120km, a to zase neni preci tak daleko, co bych pro svy kabro neudelal
no on zase jezdi za nama treba na kafe, nebo na gril, tak co, jinak s kabrem najezdim cca 40000km rocne, tak se ty kilaky nekde nahonit musej ne 

no Mtechy prej zase nejsou kvuli jednomu sberateli ...maca píše:si malo akcniKroci píše:no ja ho sam jeste nedostal a zacina me to srat ...Morienthez píše:Jeee ze by uz klony z myho Is liza litaly po svete??:D:D:D
jinak kdo co zaridil se taky maca nepochlubi
ps: tak jsem mu volal a pry snad v patek ...ja kdyz neco chci, tak to mam hned
ne, kecam , treba m technik2 sem mel az asi jako 6 clovek, ale zase znas jeho podminky, tak sem si moc nevyskakoval

zitra snad uz poreferuju jak to lizo vypada a dodam foto

E30 316i M40 

Jo o Mtechu od Cipra premejslim taky. Pfebu jsem dal pryc, ale myslim, ze predni Mtech by tomu mymu pekaci docela slusel ... Sice se mi hrozne libi spoilery Seidl, ale dozadu nic davat nechci a dat ho jen dopredu by bylo trapny ...
EX: E36 318i 4/94, e30 325iT LPG 8/88, Favo 7/90, Golf II 1.8 GT 1986, Škoda 120 M1 1984
Akt:
Octavia 1 TDi 2000
Peugeot 106 1.1 1996
E36 316i Compact 26.6.1998
PER ASPERA AD ASTRA
Akt:
Octavia 1 TDi 2000
Peugeot 106 1.1 1996
E36 316i Compact 26.6.1998
PER ASPERA AD ASTRA