Nová Sparco Sprint + úchyty + 4bod pásy

Prodej dílů na BMW jiného typu, než je E30
Odpovědět
Spitfire

Nová Sparco Sprint + úchyty + 4bod pásy

Příspěvek od Spitfire » 21. 12. 2008 19:01

Prodám nikdy nepoužitou černou sedačku Sparco Sprint V s FIA homologací spolu se Sparco úchytama přímo pro E30 (taky FIA "J" homolog.) a s posouvacíma kolejnicema. Spolu s nima prodávám taky černý Sparco 2" čtyřbodový pásy, samozřejmě s homologací pro silniční použití E8 (pro Sparco je vyrábí Schroth).

Sedačku jsem si pořídil před cca rokem, měla jít původně do mojeho ISa, ale nikdy se do něj nakonec nedostala (auto jsem rozbil a pak prodal). Jelikož si E30 už pravděpodobně nikdy nepořídim a u novýho auta mi sériová sedačka vyhovuje, tak nemá smysl, aby se mi tyhle věci dál válely v obýváku.

Vše prodávám tak, jak jsem to přebral před rokem, nic nechybí a nic neni navíc. Šrouby k sedačce bohužel nebyly, což je mi trochu záhadou. :roll: V kumbálu bych snad měl mít i velkou Sparco krabici. :)

Rozměry sedačky najdete např. tady: http://www.racinglab.com/sparco-seat-sprint5.html

Pořizovací cena všeho byla 10 tisíc na drift-shop.cz, pokud budete chtít vzít věci komplet, tak je vše vaše za 6800. Pokud ne, tak je cena samostatnejch věcí následující:
Sedačka: 3800,-
Pásy: 1500,-
Úchyty + lyže: 1500,-

Pokud by měl někdo zájem nebo další dotazy, kontaktujte mě tady na foru přes SZ, na mailu nebo na ICQ (vše v profilu).

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Odpovědět