Téčkový rozvod k odstřikovačům na BMW E30 318i r.v.1986
Téčkový rozvod k odstřikovačům na BMW E30 318i r.v.1986
Zdravím, kdo prodá téčkový rozvod k odstřikovačům na BMW E30 318i r.v.1986 za symbolickou cenu. Potřebuji!!! Díky, chlapi. Danek
Re: Téčkový rozvod k odstřikovačům na BMW E30 318i r.v.1986
Kup si nový v Autecu, stojí pakatel 4,16 Euro (cca 100,-)...Danek píše:Zdravím, kdo prodá téčkový rozvod k odstřikovačům na BMW E30 318i r.v.1986 za symbolickou cenu. Potřebuji!!! Díky, chlapi. Danek
Zpětný ventil se nechá koupit samostatně za pár babek; kromě toho lze použít i zpětný ventil, co prodávají ve Zverimexech ke vzduchování akvária - pak je cena skutečně jen symbolická, a ta téčka tam mají taky.
702381630
emerygable@seznam.cz
----------------------------
U koho doporučuji nakupovat: hageen, Dieter Bonrath, DVORIS, Honza2.5, Chvalda 318iS, Jech, kacerjirka, konyyy, kubiE30, lisage & tefik, mišák, Semry, Shark power, Vencek, Vrablik, Zavarenec
emerygable@seznam.cz
U koho doporučuji nakupovat: hageen, Dieter Bonrath, DVORIS, Honza2.5, Chvalda 318iS, Jech, kacerjirka, konyyy, kubiE30, lisage & tefik, mišák, Semry, Shark power, Vencek, Vrablik, Zavarenec
Chlapy, dík za radu, ale pro mě je podstatně lepší řešení si to teda někde asi splašit na vrakáči, protože, všude, kde jsem zkoušel, tak měli univerzály úplně na jiný průměr hadiček, ani v METEORu mě nebyli zchopni pomoct...proto jsem to napsal tady, jestli náhodou zase někdo nerozebírá nějaký starý vrak, kde tyto věci jsou v nestárnoucí podobě.
Čau.

téčkový rozvod
Že tak hezky prosíš, tak já se ti na to o víkendu podívám, mám v rezervě jeden vrak, kde to určitě ještě bude. V neděli večer mi napiš a připomeň mi to, pokud to do té doby neseženeš jinde.
702381630
emerygable@seznam.cz
emerygable@seznam.cz