smazat
čau v jakem stavu je ta hlava? myslim jestli jsou uz vylitane drazky ve vackach a jestli sli krasne sestelovat vahadla jestli to uz neni vydrene,mnel bych zajem protoze jsem mnenil pred pul rokem praskly konik asi 5 jich koupil novych i vacku,zbytek jsem nechal stare a ted mi nejdou dva vahadla sestelovat.
nic sem nesteloval tak nevim, vacka vybehana nevypada, pokud bys mel zajem tak az budu mit cas tak ti ji nafotimCrez3M píše:čau v jakem stavu je ta hlava? myslim jestli jsou uz vylitane drazky ve vackach a jestli sli krasne sestelovat vahadla jestli to uz neni vydrene,mnel bych zajem protoze jsem mnenil pred pul rokem praskly konik asi 5 jich koupil novych i vacku,zbytek jsem nechal stare a ted mi nejdou dva vahadla sestelovat.
ok, tak ja to pres vikend nafotim a hodim ti to semCrez3M píše:bylo by super,jako to nespecha jezdim normalne ja ty excentricke krouzky na stelovani nadvaril trdokovem a zatim drzi,spis mam ted problem ze mi asi klepe jeden salek nebo ojnice je v haji musim se na to kouknout ale vubec se mi do toho nechce