BMW E30 kupé 2.5 125kw ROZPRODÁM na DÍLY
BMW E30 kupé 2.5 125kw ROZPRODÁM na DÍLY
Vážení přátelé. Dnes se mi povedlo rozsekat tento vůz, není to nic strašného, ale podle mě se to nevyplatí dávat dohromady. Kdo co poptává tak pište i s nabídkami. Asi do týdne budou díly k odběru.
Naposledy upravil(a) Swuber dne 17. 05. 2008 08:49, celkem upraveno 2 x.
Kabely pro diagnostiku, úpravu ŘJ a dalších technických vymožeností, dále tempomaty, přestavbové sady HID XENONŮ a další, to vše za skvělé peníze..
WWW.POWERDIAG.CZ

-
- Kontaktovat uživatele:
dily
Omlouvám se, moje chyba, každopádně jsem měl asi předtuchy....
již díly nesháním, ale rozprodávám celé auto. ještě si to nechám projít hlavou, ale asi to tak udělám. 

Kabely pro diagnostiku, úpravu ŘJ a dalších technických vymožeností, dále tempomaty, přestavbové sady HID XENONŮ a další, to vše za skvělé peníze..
WWW.POWERDIAG.CZ

Když napíše, že NĚKDO NĚCO poptává, tak to není totž, jako kdyby ON SÁM něco poptával, víš?Flip píše:To je pěkný že se poptáváš.. zkus se poptávat v sekci KOUPÍM..
702381630
emerygable@seznam.cz
----------------------------
U koho doporučuji nakupovat: hageen, Dieter Bonrath, DVORIS, Honza2.5, Chvalda 318iS, Jech, kacerjirka, konyyy, kubiE30, lisage & tefik, mišák, Semry, Shark power, Vencek, Vrablik, Zavarenec
emerygable@seznam.cz
----------------------------
U koho doporučuji nakupovat: hageen, Dieter Bonrath, DVORIS, Honza2.5, Chvalda 318iS, Jech, kacerjirka, konyyy, kubiE30, lisage & tefik, mišák, Semry, Shark power, Vencek, Vrablik, Zavarenec
Víš kulový..emery píše:Když napíše, že NĚKDO NĚCO poptává, tak to není totž, jako kdyby ON SÁM něco poptával, víš?Flip píše:To je pěkný že se poptáváš.. zkus se poptávat v sekci KOUPÍM..

Díly
Chlapci nehádejte se, prostě prodávám.
zatím je vše na autě....i pružiny. cca od příštího víkendu rozebírám
tel na mě je 773 61 45 45

zatím je vše na autě....i pružiny. cca od příštího víkendu rozebírám
tel na mě je 773 61 45 45

WWW.POWERDIAG.CZ

Ano je to tak "Flip" má pravdu, uvažoval jsem o opravě, ale po zvážení situace se to nevyplatí.Flip píše:Víš kulový..emery píše:Když napíše, že NĚKDO NĚCO poptává, tak to není totž, jako kdyby ON SÁM něco poptával, víš?Flip píše:To je pěkný že se poptáváš.. zkus se poptávat v sekci KOUPÍM..![]()
tak nekybycuj.. podívej se pod jeho hlavní příspěvek! Byl změněnej...(Naposledy upravil Swuber dne 17. 05. 2008 08:49, celkově upraveno 2 krát) PRVNí CO NAPSAL BYLO ŽE ROSTŘELIL AUTO A SCHÁNÍ DÍLY..(pak sem já reagoval)..A RÁNO TO PŘEPSAL ŽE TO NEMÁ CENU OPRAVOVAT A ROZPRODÁVÁ TO NA DÍLY..

WWW.POWERDIAG.CZ

dily
O víkendu začínám rozebírat, příjímám závazné objednávky.... 

WWW.POWERDIAG.CZ

drobnosti pošlu i poštou. Možná i PPL rozměrnější věci. záleží na dohodě. 

WWW.POWERDIAG.CZ

PP blatník diamantscwarz
Ahoj sháním pravý přední blatník diamantscwarz - přežil?
E21 318 karburator Death Banger
E21 316 karburator Blue Storm
E30 318 is Black Horse
E21 320 tc BAUR White Shark
E21 316 karburator Blue Storm
E30 318 is Black Horse
E21 320 tc BAUR White Shark
Re: PP blatník diamantscwarz
Ahoj. Bohužel taky je lehce chycenej. ale stejne není v té požadované barvě.cam.aro píše:Ahoj sháním pravý přední blatník diamantscwarz - přežil?

WWW.POWERDIAG.CZ

v jakém stavu jsou přední sedacky ( jaké jsou - stav a materiál?? ), plastovej tunýlek mezi přední sedačky, jaký je tam volant ( pokud možno foto ) a co bys za ty jendotlivé veci chtel?
( předpokládám že tyto věci jsou použitelné do kombi - vc sedaček )
dost nutne sháním komplet ruční brzdu - lanovody a ty střeva do bubnů - na mém voze je to komplet vykuchané- co bys za to chtel ( pakny mám samozřejme nové , kopil jsem je v domnění že budou sjeté ale po otevření bubdu sem zjistil že tam vubec nic není
) Vzal bych to asi celé i s bubnama..
když tak pls do SZ - přijde mi sms a budu moct zareagovat rychle..
dost nutne sháním komplet ruční brzdu - lanovody a ty střeva do bubnů - na mém voze je to komplet vykuchané- co bys za to chtel ( pakny mám samozřejme nové , kopil jsem je v domnění že budou sjeté ale po otevření bubdu sem zjistil že tam vubec nic není

Individuální dovoz z U.S., Astrálie a dalších zemí ** pancerové hadice na míru**performance díly etc**silikonové hadice, spojky, kolena**Výprodej KN položek za zajímavé ceny**Zakázkové leštení vč límců kol**Denso iridium za super ceny**
Asi tě zklamu sedačky jsou pouze do kupé (jsou sklopné) a zadní nápravu mám kotoučovou jako každá 320 a 325 nevím, jestli jsou zaměnitelné, interiér je docela zachovalý, plasty O.K. sedacky neprošoupané.Packall píše:v jakém stavu jsou přední sedacky ( jaké jsou - stav a materiál?? ), plastovej tunýlek mezi přední sedačky, jaký je tam volant ( pokud možno foto ) a co bys za ty jendotlivé veci chtel?
dost nutne sháním komplet ruční brzdu - lanovody a ty střeva do bubnů - na mém voze je to komplet vykuchané- co bys za to chtel ( pakny mám samozřejme nové , kopil jsem je v domnění že budou sjeté ale po otevření bubdu sem zjistil že tam vubec nic není) Vzal bych to asi celé i s bubnama..
WWW.POWERDIAG.CZ