740iL
740iL
Vládní vozidlo je z toho na prodej převodovka s SUPER stavu, řadí jak nová, motor V8 280 koní, auto je možno do 11.5projet, pak jde na díly. takže kdo chce odzkoušet motor nebo převodovku má možnost,
zlín. tel 606565982
zlín. tel 606565982
- Cvrcek Martin
- Kontaktovat uživatele:
Takze myslim ze tohle stacilo a je potreba tomuhle "kseftmanovi" zatnout tipec
To auto je moje, tohoto cloveka jsem videl 2x v zivote,snazil jsem mu pomoct opravit jedno auto (zadarmo), ale nechapu kde bere jistotu ze jsem jeho "kamos". Aneb zase moje dobrota a ochota pomoct se obratila proti me a snazi se ted jakoze prizivit na me nebo co
okywar alias Ondra byl vcera u me se zajmem o prevodovku, ze si ji chce projet, coz se stalo, proc ne, neni problem takze si udelal obrazek o "svem" ksefte
Jak uz tady hodne lidi vi hrabu se jen v E32, kuchl jsem par aut na sve zahrade a tuto 740 jsem nedavno koupil za stejnym ucelem a opravdu po 11.5. zacnu rozebirat, proto jsem dopredu davno podal inzerat se zajmem na motor motor-m60-4-0-v8-t55456.html
Tenhle clovek nabizi neco co nema a jeste za astronomickou cenu a mysli si ze si zadarmo bez prace neco privydela nebo co. Znam tu dost lidi osobne a par mi jich psalo na ICQ co etnhle inzerat ma znamenat jestli tu nemam druhy nick nebo je snad ve zline druhy clovek co by mel 740iL na rozebrani, no nahoda jak blazen co
V okoli 100km kolem Zlina nevim o nikom kdo by se zabyval E32 jak ja takze asi hovno.
Abych tu nekecal a uzavrel to, auto je moje u me mozno otestovat za normalni ceny s jednanim na rovinu tak jako vzdycky se vsema a ne pres nejakeho srace prekupnika prizivnika
Prosim o admina/moda aby to zatim nemazal at kazdy vidi co se tady vyskytuje za "lidi"
okywar alias Ondra co meni tel cislo jak ponozky: jeste budu chvili premyslet jak tohle vyresime

To auto je moje, tohoto cloveka jsem videl 2x v zivote,snazil jsem mu pomoct opravit jedno auto (zadarmo), ale nechapu kde bere jistotu ze jsem jeho "kamos". Aneb zase moje dobrota a ochota pomoct se obratila proti me a snazi se ted jakoze prizivit na me nebo co

okywar alias Ondra byl vcera u me se zajmem o prevodovku, ze si ji chce projet, coz se stalo, proc ne, neni problem takze si udelal obrazek o "svem" ksefte
Jak uz tady hodne lidi vi hrabu se jen v E32, kuchl jsem par aut na sve zahrade a tuto 740 jsem nedavno koupil za stejnym ucelem a opravdu po 11.5. zacnu rozebirat, proto jsem dopredu davno podal inzerat se zajmem na motor motor-m60-4-0-v8-t55456.html
Tenhle clovek nabizi neco co nema a jeste za astronomickou cenu a mysli si ze si zadarmo bez prace neco privydela nebo co. Znam tu dost lidi osobne a par mi jich psalo na ICQ co etnhle inzerat ma znamenat jestli tu nemam druhy nick nebo je snad ve zline druhy clovek co by mel 740iL na rozebrani, no nahoda jak blazen co

Abych tu nekecal a uzavrel to, auto je moje u me mozno otestovat za normalni ceny s jednanim na rovinu tak jako vzdycky se vsema a ne pres nejakeho srace prekupnika prizivnika

Prosim o admina/moda aby to zatim nemazal at kazdy vidi co se tady vyskytuje za "lidi"
okywar alias Ondra co meni tel cislo jak ponozky: jeste budu chvili premyslet jak tohle vyresime
prodavam ND z techto aut: E38 730iA M60 V8, 730iL piste SZ nebo ICQ
prodavam ND z techto aut: E32 750iL 740iL 735i 730i, piste SZ nebo ICQ
- Cvrcek Martin
- Kontaktovat uživatele:
je to neuveritelna drzost, az sam neverim ze to muze nekdo myslet vazne tohle
najdu si neci inzerat a zalozim si svuj ze prodavam pres "kamose" tu samou vec o 10t vic ... to je narez co dnes lidi nevymysli a jsou jeste tak duti a drzi ze ani nevi ze tu jsem regly nejakou dobu pred nim

najdu si neci inzerat a zalozim si svuj ze prodavam pres "kamose" tu samou vec o 10t vic ... to je narez co dnes lidi nevymysli a jsou jeste tak duti a drzi ze ani nevi ze tu jsem regly nejakou dobu pred nim

pokud by to od tebe koupil a pak prodaval, tak at to zkousi treba za 50... ale tohle mne teda hnulo zluci
taky jsme si zezacatku rikal, jestli je ve zline vic vladnich kusu..

540i/6q, 850i/6q, 525td mtech
Jak dopadne auto v rukach zlodeje..
martinez.hotentot.net
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... 25&start=0
Jak dopadne auto v rukach zlodeje..
martinez.hotentot.net
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... 25&start=0
Martinez: presne tak, to bych ani necekl, at si to koupi a prodava treba za milion druhy den po koupi, ale nabizet neco co nemam a ze "v nedeli mozno projet" fakt zajimave 

z hlediska toho co se stalo tady bych to nevidel spatne, proste nekomu podal inzerat ... kdyz vemu obsah toho inzeratu tak me to vubec nezaujalokouBaMW píše:http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... highlight=