M3 E30 , rozprodej dílů !

Prodej dílů na BMW jiného typu, než je E30
Chvalda 318iS
člen E30.cz

Příspěvek od Chvalda 318iS » 01. 01. 2008 23:39

Majitel tohohle inzerátu tady zrovna je, se divím, že se nevyjádří :roll: :twisted:
Obrázek
Za jedenácté: Nebudeš jiného vozu než BMW říditi...
BMW 318iS Dinan, BMW 323i TC Baur

dtmrace

Takze....

Příspěvek od dtmrace » 02. 01. 2008 00:02

Máte pravdu všichni... byl to fake !!!!
Tato m3 nikdy neexistovala , ba co jste takový ehm troubové že jste si mysleli že by někdo prodal zaváděcí auto do poháru dtm a že by ho prodával tady na foru vám na díly... Pro info toto auto by samozrejme mělo nesmírnou cenu a určitě by neskončilo na díly .
A ted k věci ten inzerát jsem dal protože mě zajímalo kolik vás je tady fér a koliuk vás je takových odborníků jak se tady prezentují .

Například kolik si představujete za špéru na m3 ja jí odepsal za 15 000 kč a bylo mi řečeno že to je moc... pánové neni to moc to jen vy nemáte peníze !!!

Další namnožilo se hodně dotazů typu Kolik za zadní blatníky , přední sedadlo řidiče , kolik za přední kotouče atd... to pánové nemáte mozek a nebo soudíte všechny dle sebe že si myslíte že vám toto někdo prodá jeden kus sedačky ? a co s tím zbytkem ? zadní blatníky ? A co s předníma.... a toho je víc :D

No a ted k tomu nejlepšímu : neni to dlouho co jsem někde četl jak tady moralizujete nějákýho uživatele . Osobně vím o co šlo a vůbec se divim že ten kluk to nechal bez odezvy a nevyřešil to jako chlap a to pořádnou fackou přítomným rýpalům . Jmenovat nebudu ale je jich tu dost a nekteří jsou opravdu howádka boží...

___

Ahoj, ještě by mě zajímal velký palubní počítač - Tzv. BC II. Je tam? Co za něj? Díky Chvalda

----

uz je zamluveny dtmrace

----

Zamluvenej je hezkej, za kolik bys ho odmluvil? chvalda

----

neodmluvil nedela se to pockej si do pondeli dtmrace

----

No to vím, že se to nedělá, bohužel tady je to běžná praxe... Čekám tedy do pondělí... chvalda
-------------------------------------------------------------------------------------

Tady vidíte jak jste k sobě fer vy troubové a mravokárci.....
Na obranu chvaldy musim říct že nebyl jediný ....

-------------------------------------------------------------------------------------

A pro mistra Brutalnmonstumwole !!!!!

Kryp jses ty ubožáčku ubohej :o) a prosimtě když si na vás nepřídu tak proč jsi somroval kola a blatníky ? ? ? :o)
Seš prostě další trouba no nic jiného jen trouba a ted jsi naštvanej že si ty kola a blatníky asi budeš muset koupit v autecu nebo u bychla a než na to ušetříš tak ti ta tvoje paštika schnije :o)

Normálnim uživatelům jakou jsou boost , klakson , DC atd se omlouvam pro ty tothle nebylo .

No a já jdu spát troubové , lháři , a vlastně i podvodníci když chcete odmlouvat zamluvené věci vašich kamarádů.....

Chvalda tady máš to vyjádření .

P.S že v tom mám chyby to vím , že tady ted budu za největší svini to vím také , že jsem hajzl co si dovolil toto udělat vím také tudíž by mě vaše přízpěvky neměli překvapit Troubové

Max-Max
Moderátor e30.cz

Příspěvek od Max-Max » 02. 01. 2008 00:06

preju ti, kdyz ses takovej bavic, aby si podobne naletel treba pri koupi bytu :wink:
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220

dtmrace

:o)

Příspěvek od dtmrace » 02. 01. 2008 00:10

Max-Max píše:preju ti, kdyz ses takovej bavic, aby si podobne naletel treba pri koupi bytu :wink:
stačí mi že jsem nalétl dvoum uživatelum tohoto fora :o)
Jednou prázdná krabice za 900 kč na dobírku .
Podruhé poslány peníze na ůčet 2300 kč a dodnes nic ani zboží ani peníze zpět . Oba tyto zloději sem choděj dále a vesele sem semeněj na orum a tímto je pozdravuji a doufám že jim moje peníze pomohli :o)

BADBOYSFAMILY

Příspěvek od BADBOYSFAMILY » 02. 01. 2008 00:17

jooo kdyz jses takovej Libovej Frajer tak rekni Nicky tech co te Podelali :wink: docela by nas to zajimalo... PS: nepis sem neco na zpusob ze uz si to nepamatujes nebo podobny kecy ...Mluv na rovinu :wink:
Bmw e30 325i - po dlouhým spánku znovuprobraná k životu s chutí dejchat :D

Chvalda 318iS
člen E30.cz

Příspěvek od Chvalda 318iS » 02. 01. 2008 00:21

Děkuju za vyjádření a rozhodně se za to co jsem napsal nestydím :wink: Spíš se ale zamysli nad sebou, protože tím jak jsi chtěl dokázat, že jsou tady všichni nečestný a podvodníci jsi TY SÁM taky jednal nečestně a podvodně, všechny jsi nás vlastně podved... Takže koho tady chceš moralizovat, co?

Já osobně když jsem viděl tenhle inzerát, tak jsem si řek, co to je za svatokrádež rozebírat m3, a hlavně za magora kterej by rozebral m3 e30 na díly, ale na rozebrání jsi trval, tak jako proč ne? Když je prodávající magor, tak co s tím, že? :roll:

Jinak musím uznat, že se ti to povedlo... Dneska se nám všem směješ ale příště bych to už radši nezkoušel, neb by se ti to mohlo šeredně vymstít a pohár trpělivosti některých členů fora by mohl přetéct...

Zdravím 8)
Obrázek

dtmrace

Příspěvek od dtmrace » 02. 01. 2008 00:22

BADBOYSFAMILY píše:jooo kdyz jses takovej Libovej Frajer tak rekni Nicky tech co te Podelali :wink: docela by nas to zajimalo... PS: nepis sem neco na zpusob ze uz si to nepamatujes nebo podobny kecy ...Mluv na rovinu :wink:
mluvim pouze na rovinu a nereknu ti jejich nicky nemam k tomu duvod , jinak nevim pro bych mel byt libovej frajer to nechapu :o)

Maranelo
Bublik a Ondrášek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maranelo » 02. 01. 2008 00:22

a z jakyho duvodu se schovavas za priblblej nick a nenapsal si ten inzerat pod nickem kterej pouzivas normalne ty bohacu :?:
za dalsi proc nenapises ty uzivatele ktery te obrali :?:

nejak nepobiram co to melo za vyznam :roll:
Mam shnilou 325i s KO motorem :-(
Obrázek
325>kundolap/ 320>pracant/ 318>sekačka/ 316>nemám slov
Obrázek

dtmrace

Příspěvek od dtmrace » 02. 01. 2008 00:23

Chvalda 318iS píše:Děkuju za vyjádření a rozhodně se za to co jsem napsal nestydím :wink: Spíš se ale zamysli nad sebou, protože tím jak jsi chtěl dokázat, že jsou tady všichni nečestný a podvodníci jsi TY SÁM taky jednal nečestně a podvodně, všechny jsi nás vlastně podved... Takže koho tady chceš moralizovat, co?

Já osobně když jsem viděl tenhle inzerát, tak jsem si řek, co to je za svatokrádež rozebírat m3, a hlavně za magora kterej by rozebral m3 e30 na díly, ale na rozebrání jsi trval, tak jako proč ne? Když je prodávající magor, tak co s tím, že? :roll:

Jinak musím uznat, že se ti to povedlo... Dneska se nám všem směješ ale příště bych to už radši nezkoušel, neb by se ti to mohlo šeredně vymstít a pohár trpělivosti některých členů fora by mohl přetéct...

at klidně přeteče..... a směju se pekelně

Zdravím 8)

dtmrace

Příspěvek od dtmrace » 02. 01. 2008 00:27

Maranelo píše:a z jakyho duvodu se schovavas za priblblej nick a nenapsal si ten inzerat pod nickem kterej pouzivas normalne ty bohacu :?:
za dalsi proc nenapises ty uzivatele ktery te obrali :?:

nejak nepobiram co to melo za vyznam :roll:
Schvovavam se za kjinej nick protože se za nej chci schovvata ale to je jedno ne zabavny je to jak se navzajem omrdavatae na blbostech a jak se chovatwe vy :o) ze jsem ja blb a touba to vim a uz jsem vam to tam napsal :o)

BADBOYSFAMILY

Příspěvek od BADBOYSFAMILY » 02. 01. 2008 00:30

ty Pico to mam normalne dost....tady je na Hovno to,ze zalozit si nick muze kdejakej Blbinek.....a pak to takhle dopada :!:

dtmrace

Příspěvek od dtmrace » 02. 01. 2008 00:32

BADBOYSFAMILY píše:ty Pico to mam normalne dost....tady je na Hovno to,ze zalozit si nick muze kdejakej Blbinek.....a pak to takhle dopada :!:
jj to je ono a taky sem muže každej troubínek s golfem do kterýho bastlí jednaosumturbo vole.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Chvalda 318iS
člen E30.cz

Příspěvek od Chvalda 318iS » 02. 01. 2008 00:33

Jako smát se můžeš jak chceš, ale pochop, že většina lidí nemůže za to, že tě někdo obral. :roll: Mimochodem už tady údajně existuje černá listina uživatelů, tak by stačilo vytvořit téma a napsat jejich jména a nedělat tady rozruch s tím že něco prodáváš, když nic neprodáváš :wink: A nemusel bys dělat z ostatních nevinných lidí blbce a mrhat jejich časem... To se taky nedělá, takže v tomto případě Handra kárá vonuci, jak se říká :lol: :twisted:
Obrázek

Brutalni Monstrum Wole

Příspěvek od Brutalni Monstrum Wole » 02. 01. 2008 00:35

jj jde vidět ,že tento pán trpí vrozenou vadou...
první tady prodává auto na díly a pak se steká , že je chceme koupit a co je horší, že si to vymyslel jako pětileté ditě-lituji tě!!!
jestli sis nevšiml tak je toto forum založeno na vzájemné pomoci a protislužbě, aut na díly, kde ti prodá prodávající jednu prkotinu je tu mraky, protože skoro nikdo nemá peníze na nové díly a tak dosluhující auto pomůže ostatním a všicni jsou spokojení..

kluci serte na něj, jemu to určitě dělá dobře hádat se tady!!

už bych sem nepsal ani písmeno!!

nevěřím ti ani dobry den!!

jo a vskaz od mistra- fuck off :lol:

nechápu proč se směješ nekomu, že bystlí nějaký motor do nějakého auta?? ten kluk za to dal určitě šílený prachy a něco tím dokáže a určitě se mu nikdo nebude za to smát...
Naposledy upravil(a) Brutalni Monstrum Wole dne 02. 01. 2008 00:52, celkem upraveno 3 x.

T613
člen E30.cz

Příspěvek od T613 » 02. 01. 2008 00:35

to je zase tema ... no budiz ale kdyz tady chces vytahovat podvodniky tak uved veci na pravou miru, kdo ti co poslal nebo komu jsi prevedl penize a za co ... takhle je to jen jedna babka povidala jak deti ve skolce :D

o tom cos tady predvedl si kazdy udela obrazek sam a cert to vem ale mels bys kapnout kdyz jsi to nacal jinak jsi kecal a podvodnik asi sam
prodavam ND z techto aut: E38 730iA M60 V8, 730iL piste SZ nebo ICQ
prodavam ND z techto aut: E32 750iL 740iL 735i 730i, piste SZ nebo ICQ

BADBOYSFAMILY

Příspěvek od BADBOYSFAMILY » 02. 01. 2008 00:37

no tyhle kecy jsou ohrany....takovyhle keci ze mam Golfa to maj vetsinou ty co maj 120ku vplynu a jsou zakomplexovany blbci a maj nervy tak jsi takhle zavistive vybiji vztek...nebo blbínci co maj prachaty rodice co jsou rozmazleny...a nikdy si nanic sami nevydelali...hlavne bych chtel videt co mas ty kdyz jses tak chytrej ty Arizono....

Chvalda 318iS
člen E30.cz

Příspěvek od Chvalda 318iS » 02. 01. 2008 00:38

BADBOYSFAMILY píše:.....ty Arizono....
Gut :lol: :lol: :lol:
Obrázek

ARMAN
člen E30.cz

Příspěvek od ARMAN » 02. 01. 2008 00:51

typičo martinmbxi a dtmrace vy jste nam chudakam to ale natřeli, co si teď počneme kua? Obrázek :lol:

nemame se ti martinmbxi omluvit že jsme takovy chudaci? kup si toho logana ty hrdino :roll:
dtmrace píše:
BADBOYSFAMILY píše:jooo kdyz jses takovej Libovej Frajer tak rekni Nicky tech co te Podelali :wink: docela by nas to zajimalo... PS: nepis sem neco na zpusob ze uz si to nepamatujes nebo podobny kecy ...Mluv na rovinu :wink:
mluvim pouze na rovinu a nereknu ti jejich nicky nemam k tomu duvod , jinak nevim pro bych mel byt libovej frajer to nechapu :o)
tož la pardon, tebe někdo jak děcko vojebal prazdnou krabici za 3 litry a ty to "nechaš byt" a hrdě ani neprozradiš jeho nik "protože nemaš k tomu důvod"? jsi normalni? nebo jen vymyšliš to je ta druha varianta :roll:
Obrázek

BADBOYSFAMILY

Příspěvek od BADBOYSFAMILY » 02. 01. 2008 01:05

vzdycky se najde nejakej Kus Blbce..... hold Ceska Republika ..a pak ze v Blbce nezavadis :lol:

T613:dik za zastani 8)

DC
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DC » 02. 01. 2008 09:28

pokud cítí někdo že na něm byl vykonán podvod, nechť to napíše s odůvodněním a popisem celé transakce do černé listiny

postup zvolený v tomto threadu není vhodný

LOCK
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry

Zamčeno