Máte pravdu všichni... byl to fake !!!!
Tato m3 nikdy neexistovala , ba co jste takový ehm troubové že jste si mysleli že by někdo prodal zaváděcí auto do poháru dtm a že by ho prodával tady na foru vám na díly... Pro info toto auto by samozrejme mělo nesmírnou cenu a určitě by neskončilo na díly .
A ted k věci ten inzerát jsem dal protože mě zajímalo kolik vás je tady fér a koliuk vás je takových odborníků jak se tady prezentují .
Například kolik si představujete za špéru na m3 ja jí odepsal za 15 000 kč a bylo mi řečeno že to je moc... pánové neni to moc to jen vy nemáte peníze !!!
Další namnožilo se hodně dotazů typu Kolik za zadní blatníky , přední sedadlo řidiče , kolik za přední kotouče atd... to pánové nemáte mozek a nebo soudíte všechny dle sebe že si myslíte že vám toto někdo prodá jeden kus sedačky ? a co s tím zbytkem ? zadní blatníky ? A co s předníma.... a toho je víc
No a ted k tomu nejlepšímu : neni to dlouho co jsem někde četl jak tady moralizujete nějákýho uživatele . Osobně vím o co šlo a vůbec se divim že ten kluk to nechal bez odezvy a nevyřešil to jako chlap a to pořádnou fackou přítomným rýpalům . Jmenovat nebudu ale je jich tu dost a nekteří jsou opravdu howádka boží...
___
Ahoj, ještě by mě zajímal velký palubní počítač - Tzv. BC II. Je tam? Co za něj? Díky Chvalda
----
uz je zamluveny dtmrace
----
Zamluvenej je hezkej, za kolik bys ho odmluvil? chvalda
----
neodmluvil nedela se to pockej si do pondeli dtmrace
----
No to vím, že se to nedělá, bohužel tady je to běžná praxe... Čekám tedy do pondělí... chvalda
-------------------------------------------------------------------------------------
Tady vidíte jak jste k sobě fer vy troubové a mravokárci.....
Na obranu chvaldy musim říct že nebyl jediný ....
-------------------------------------------------------------------------------------
A pro mistra Brutalnmonstumwole !!!!!
Kryp jses ty ubožáčku ubohej

) a prosimtě když si na vás nepřídu tak proč jsi somroval kola a blatníky ? ? ?

)
Seš prostě další trouba no nic jiného jen trouba a ted jsi naštvanej že si ty kola a blatníky asi budeš muset koupit v autecu nebo u bychla a než na to ušetříš tak ti ta tvoje paštika schnije

)
Normálnim uživatelům jakou jsou boost , klakson , DC atd se omlouvam pro ty tothle nebylo .
No a já jdu spát troubové , lháři , a vlastně i podvodníci když chcete odmlouvat zamluvené věci vašich kamarádů.....
Chvalda tady máš to vyjádření .
P.S že v tom mám chyby to vím , že tady ted budu za největší svini to vím také , že jsem hajzl co si dovolil toto udělat vím také tudíž by mě vaše přízpěvky neměli překvapit Troubové