608984526
co to je na zadnim sedaku to plastovy uprostřed? nějakej držák napoju? mam ty samy a nemam to tam.Radek_750iA píše:Cerna kuze, "sportovni" plne el.sedacky s "dofukem" a pameti, stav pekny - dlouho staly v garazi -nutno vycistit
608984526
jj drzak napojuJaraX píše:
co to je na zadnim sedaku to plastovy uprostřed? nějakej držák napoju? mam ty samy a nemam to tam.
díky, jinak sedačky stejně libové jak moje, myslím že jsou to ty top do e38 když nepočítám vyhřev.Radek_750iA píše:jj drzak napojuJaraX píše:co to je na zadnim sedaku to plastovy uprostřed? nějakej držák napoju? mam ty samy a nemam to tam.Radek_750iA píše:Cerna kuze, "sportovni" plne el.sedacky s "dofukem" a pameti, stav pekny - dlouho staly v garazi -nutno vycistit
608984526
vyhrev maji takyJaraX píše:díky, jinak sedačky stejně libové jak moje, myslím že jsou to ty top do e38 když nepočítám vyhřev.
i zadni?Radek_750iA píše:vyhrev maji takyJaraX píše:díky, jinak sedačky stejně libové jak moje, myslím že jsou to ty top do e38 když nepočítám vyhřev.
jen komplet..... v tech "dirach" jsou pasy -kdyby byly nekde roztrzeny nebo vyrvany diry tak bych to napsalO_o píše:neprodal bys akorat zadni? ... co to maj za diry nahore uprostred vypada to jak kdyby tam byla vyrvana kuze
a co vyměna za cokoliv jinyho z e38? např motor 3,8V8Radek_750iA píše:jen komplet..... v tech "dirach" jsou pasy -kdyby byly nekde roztrzeny nebo vyrvany diry tak bych to napsalO_o píše:neprodal bys akorat zadni? ... co to maj za diry nahore uprostred vypada to jak kdyby tam byla vyrvana kuze
SZJaraX píše:a co vyměna za cokoliv jinyho z e38? např motor 3,8V8Radek_750iA píše:jen komplet..... v tech "dirach" jsou pasy -kdyby byly nekde roztrzeny nebo vyrvany diry tak bych to napsalO_o píše:neprodal bys akorat zadni? ... co to maj za diry nahore uprostred vypada to jak kdyby tam byla vyrvana kuze, převodovka steptronik, karosářské díly apod.