Takže mám na prodej pár drobností na tyhle bafka.Respektive mám toho víc, ale většina je zahrabaná u táty v garáži a už ani nevim co tam vše je.
E21:ledvinka,př.blikny,zadní světla(ale nejsou v páru-levý i pravý je jiný),víko kufru se spoilerem(tuším,že je to zender)s brzdovým světlem,volant raid(bez náby),je trošku větší,měl jsem ho v e28,přihrádka na kazety origo do E21, alu 15 i s pneu(AEZ,7 paprsků,lehce škráblé od obrubníků,4x100(měl jsem je na sciroccu, ale měly by pásnout na E21,E30......
E28:zadní lampy(zatmavené,nic moc stav),zrcátko řidiče v el.,sklo z řidičových dveří,plecháče(5x120),tuším čtrnáctky,spojková lamela(na dvoulitr, ale jde i na jiné typy motoru).........
Takže kdyby někdo něco chtěl,ozvěte se mi na 607 852 777,nebo na mail novca@tiscali.cz, nebo přímo zde,ceny smluvní.fota můžu zaslat na mail.Michal Praha.
Nějaké věci na E28/E21
- junglist23
Kola
čaues, je to jeste aktualni??? Vzal bych ty kola, jestli to jsou plecháče tak super. Šlo by foto???? Popřípadě jakej vzorek? (mm)
BMW E28. Nejlepší z nejlepších....
Kola
Zdravim.Ano stále aktuální.Kola jsou plechače,pokud tedy myslíš ty na e28,stav nic moc,jsou orezlý, ale ne bouchlý, takže obrousit a stříknout.Jo a jsou bez pneu.Jinak pneu můžu prodat zvlášt nějaký by se našly.Cena rozumná,dohodou.Fotku můžu zaslat na mail.pokud budeš mít zájem dej vědět.zatim zdarec.
- junglist23
Kola
Tak sorry, sehnal sem teď kola od kámoše (skoro zadarmo). Ale dík za odpověď. Ještě jednou sorry.....
BMW E28. Nejlepší z nejlepších....