E34 535i
E34 535i
ahoj ,mám jeden vůz E34 535i na díly,nemá klima,ale vše v elektrice,ale taky vše v jednom kusu,takže jestli něco sháníte tak pište kdo zaváhá než..e.auto nebylo bouraný a normálně přijelo po svých,ceny si dohodnem a zaslání fota či jiné není problem,vše na mail superskodik@seznam.cz děkuji
PROSÍM PIšTE MI NA MAIL NEBO SMS NA TEL 777119789 MOC DěKUJU
PROSÍM PIšTE MI NA MAIL NEBO SMS NA TEL 777119789 MOC DěKUJU
Naposledy upravil(a) skodik dne 22. 07. 2007 09:37, celkem upraveno 1 x.
- BMW E30 2.3i
Ahoj pokud máš něco z tohoto pošli mi prosím foto+ cenovou představu na email jirka.vlcek@seznam.cz.
Dřevěný dekor (něco mám popřípadě na celý auto)ale stačí na palubní desku a hlavici řadící páky automat i manuál, a i ten plast okolo řadící páky popřípadě volant s dřevěným dekorem (klasický čtyřramínko).
Roletky boční + zadní( alespoň manuální nebo elektrické)
Elektriku k trojúhelníčkům u zrcátek kompletní
originál autorádio
Pravou zadní kliku
Vyhřívané ostřikovače předního skla
Izolační deku na kapotu (jen v opravdu pěkném stavu)
Originální koberečky
Pravý kouřový přední blinkr
Boční kouřové blinkry
Patici do levého blinkru + patici zapalovače
originál nářadí + hever+klín
Dřevěný dekor (něco mám popřípadě na celý auto)ale stačí na palubní desku a hlavici řadící páky automat i manuál, a i ten plast okolo řadící páky popřípadě volant s dřevěným dekorem (klasický čtyřramínko).
Roletky boční + zadní( alespoň manuální nebo elektrické)
Elektriku k trojúhelníčkům u zrcátek kompletní
originál autorádio
Pravou zadní kliku
Vyhřívané ostřikovače předního skla
Izolační deku na kapotu (jen v opravdu pěkném stavu)
Originální koberečky
Pravý kouřový přední blinkr
Boční kouřové blinkry
Patici do levého blinkru + patici zapalovače
originál nářadí + hever+klín
Zatáčka se dá projet pomalu, rychle a s BMW!
Ex BMW E34 Touring 525i Vanos
Ex BMW E34 Touring 525i Vanos
-
Nemáš mlhovky a záslepky vedle nich? Pošlu fotku...
Pak bych potřeboval otěrový lišty na celé auto kromě nárazníků a chrom lištu jak je kolem oken dozadu na C sloupek levou stranu.
Joooo a komplet gumy kolem dveří a do kufru na sedana nebo alespoň na dveře řidiče a na kufr.

Pak bych potřeboval otěrový lišty na celé auto kromě nárazníků a chrom lištu jak je kolem oken dozadu na C sloupek levou stranu.
Joooo a komplet gumy kolem dveří a do kufru na sedana nebo alespoň na dveře řidiče a na kufr.

BMW E21 316, Škoda 130L, VAZ Lada 1500, Nissan Silvia S13, Mazda RX7 Savanna, Škoda 125L, Škoda Favorit Black line, Mitsubishi Pajero Wagon, Škoda Favorit 135L, Peugeot 405 SRi, BMW E30 318i, BMW E34 525i ---> BMW E21 318i, BMW E38 740iA
-