SPOUSTA VĚCÍ NA E30,náprava,z.nárazík,m-ŕadicka,a tad
OBHAJOBA
K tomu křivákovi...
Když se mě 1000x na nečo někdo ptá a spekuluje o kvalitě či ceně a napíše někdo kdo ví co chce dá adresu a dohodneme se bez zbytecnych prutahu nac cene je to jeho prakticky ihned...
ALE...
Jelikož mi chodí hodně odpovědí tak jednám jen s lidmi co mají zájem a ne co se ptají na zbytecnosti ,poř když někdo něco chce hodně moc tak je tady můj TEL,ICQ,email,tak co víc pokud neodpovím na SZ TAK sem na mobilu,emailu,ci ICQ,skype atd ....a když si někdo něco rezervuje tak samo čekám třeba 2dny jinak to odpaluju jinymu to je snad logické!
tak pro ty co si nejsou jisti odpovědí ,nebo jim nebylo odpovězeno 606 827 346 rád vyhovím.
Když se mě 1000x na nečo někdo ptá a spekuluje o kvalitě či ceně a napíše někdo kdo ví co chce dá adresu a dohodneme se bez zbytecnych prutahu nac cene je to jeho prakticky ihned...
ALE...
Jelikož mi chodí hodně odpovědí tak jednám jen s lidmi co mají zájem a ne co se ptají na zbytecnosti ,poř když někdo něco chce hodně moc tak je tady můj TEL,ICQ,email,tak co víc pokud neodpovím na SZ TAK sem na mobilu,emailu,ci ICQ,skype atd ....a když si někdo něco rezervuje tak samo čekám třeba 2dny jinak to odpaluju jinymu to je snad logické!
tak pro ty co si nejsou jisti odpovědí ,nebo jim nebylo odpovězeno 606 827 346 rád vyhovím.
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
ja s nim nemam nejmensi problem, a je fakt, ze kdyz ma nekdo o neco zajem, tak si bud zavola, nebo proste da nejak vedet, jinak vim, ze ikdyz ma nekdo neco objednany, tak to neprodava, kdyz sou domluveny natuty, ne takovy to," mozna byh to vzal, nebo poockej mi asi mesic a podobne"Stany píše:Nemá cenu se sním na něčem domlouvatChvalda 318iS píše:Zdar SNAKE, co za ty kožený sedačky, pokud ještě jsou? Kdyžtak SZ, třeba se domluvímeDíky Chvalda
![]()
![]()
![]()
Stejně se na tebe vysere a prodá to někomu jinému a na SZ není schopen ani odpovědět.
Je to křivák
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 

NOVE VECI

rucka se zámkem

motor m10 1.8i

alu kola dobrá na vycistení nabo jako zimáky

kdyby nekdo chtel TZ

zadní lampy chrom

el anténa

URL=http://imageshack.us]

přední sklo s pruhem

zadní okno

nekteré díly nepotřebují komentář
dále tady mám POSLEDNÍ PÁR PŘEDNÍCH LAMP S ČOCKOU TAK NEVÁHAT NEVIM KDY BUDOU DALŠÍ
CENTRÁL NA 3DV
a spoustu věcí co ukrývá nafocených na přeních stránkách.
Hochu já jsem na tomhle fóru už nějaký pátek a takovýmhle jednáním jsem se ještě nesetkal
Kupoval jsem tady nd. na dvě auta a bez problémů a dokonce i SK.
Nebyl si schopen napsat ani cenu
Dokonce jsem se nabídl že si proto zajedu a vyndám si to z auta sám.
Ani si nebyl schopen napsat že s to prodal.
Tak my tady nevykládej kraviny

nerikej mi hochu kdyz si tady o jeden mesic dele nez ja!!!Stany píše:Hochu já jsem na tomhle fóru už nějaký pátek a takovýmhle jednáním jsem se ještě nesetkalKupoval jsem tady nd. na dvě auta a bez problémů a dokonce i SK.
a mas volat a nepsat kdyz neco chces a pis si do sveho a me sem nepis.
Tak jsem si dnes udělal výlet ke "křivákovi" do Duchcova u Teplic. Našel jsem pohodového člověka zapáleného k modrobílé značce, s kterým jsme prokecali plno času. Co jsem potřeboval, tak jsem si odvezl, co jsem nechtěl, tak jsem tam nechal. A bylo to tak jednoduché - shlédnutí foto nabídky, SZ s dotazem na ceny a stav, odpověď SZ s požadovanými údaji, telefonický dotaz na možnost ihned přijet, návštěva s výběrem, zaplacením a odvozem. Vše se odehrálo během cca 15 hodin od prvopočátku shlédnutí nabídky. Ještě jednou děkuji SNAKEovi.
desp sen.
desp sen.
-=www.desp.ic.cz=- BMW fun site
- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
Přesně... nechápu, jak někdo může o SNAKEovi napsat, že je nespolehlivej... Dnes jsem tam byl a všechno bylo přesně tak, jak jsme se dohodli. Přijel jsem, vybral si, co jsem potřeboval, dali jsme řeč a jel jsem. Vše absolutně bez problému, takže SNAKE si zaslouží jenom chválu.. Ještě jednou díky. Chvalda
sory za ot ... ale pro vsechny tady na foru , Snake tam ma telefon ..a kdyz nekdo neco potrebuje je zvykem zavolat.... Diky tomu ze jsem mu zavolal a prijel si tam a o cene nespekuloval tak jsem vam vyfouk BC a tempomat
, je to pohodar nahodou........kdyz se nekdo 10x pta jak to vypada a jestli neslevi ,taky bych se na nej vysr......kazdej nesedi celej den u netu a ne ceka na odpoved, ne kazdy ma na starosti jen auto...... jinak Snake dik za dily a nenech se rozhodit .... 

- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
tz vejskace se darovali macovi do kabriaTweety píše:Tak když jsem byl neúspěšný na ICQ, tak se zeptám tady :
Ty výškové repro jsou za kolik ?
Na co teda takové ICQ je, kdybych měl každýmu volat ?!?!Pokud sem někdo dá své ICQ číslo, ať se mu na něj ozve, nevidim důvod proč volat ? Pletu se snad ?

clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 

tak ja se verejne omlouvam za to ze kdyz jsem chtel videt foto ze jsem nevolal telefonem...
proste jsem napsal nekolik sz a kdyz jsem se dozvedel ceny veci tak nezbylo nez si to rozmyslet...nabidka z me strany znela jasne
foto neprislo
sz si taj pisem s leckym a to treba i ctrnact dni...od toho tu sz je...pokud se domluvime at dotycnej zavola az pojede tak me to taky nasere ale pokud je to nedoreseny nechapu proc to takhle komplikovat volanim a naslednym stejnak posílánim sz kvuli fotkám...to nejak nema logiku...
kdyz nekdo neco rekne a neudela...zavolani... tak to resim uplne stejne jako snake proste na to seru
kazdopadne neudelam nikdy to ze nekomu reknu poslu ti to a to nafoceny, pritom v ty zprave kterou pisu zaroven neodpovim na tri dotazy a pak nic neposlu...mas napsat uz do prvni sz ze jses velkej operator a ze foto posílás pres telefoni sluchatko...urcite bych zavolal
kdybys odpovedel rovnou do ty sz jestli moji nabidku prijimas a jestli posles nebo neposles obchod uz mohl bejt uzavrenej
timto rusim svoji poptavku na veci ktery nabizis...nejspis uz si je asi koupil stejnak nekdo jinej
proste jsem napsal nekolik sz a kdyz jsem se dozvedel ceny veci tak nezbylo nez si to rozmyslet...nabidka z me strany znela jasne
foto neprislo
sz si taj pisem s leckym a to treba i ctrnact dni...od toho tu sz je...pokud se domluvime at dotycnej zavola az pojede tak me to taky nasere ale pokud je to nedoreseny nechapu proc to takhle komplikovat volanim a naslednym stejnak posílánim sz kvuli fotkám...to nejak nema logiku...
kdyz nekdo neco rekne a neudela...zavolani... tak to resim uplne stejne jako snake proste na to seru
kazdopadne neudelam nikdy to ze nekomu reknu poslu ti to a to nafoceny, pritom v ty zprave kterou pisu zaroven neodpovim na tri dotazy a pak nic neposlu...mas napsat uz do prvni sz ze jses velkej operator a ze foto posílás pres telefoni sluchatko...urcite bych zavolal

kdybys odpovedel rovnou do ty sz jestli moji nabidku prijimas a jestli posles nebo neposles obchod uz mohl bejt uzavrenej
timto rusim svoji poptavku na veci ktery nabizis...nejspis uz si je asi koupil stejnak nekdo jinej

smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
maca píše:tz vejskace se darovali macovi do kabriaTweety píše:Tak když jsem byl neúspěšný na ICQ, tak se zeptám tady :
Ty výškové repro jsou za kolik ?
Na co teda takové ICQ je, kdybych měl každýmu volat ?!?!Pokud sem někdo dá své ICQ číslo, ať se mu na něj ozve, nevidim důvod proč volat ? Pletu se snad ?

Gumové koberečky
Hola, máš ještě ty gumové koberečky? 2xpřední nebo i 2x zadní? Kolik orientační cena? Můžeš odepsat i na: Dindoss@seznam.cz. Díky! Danek
Byla by lišta(lízátko) pod nárazník nebo nějaky kšilt pod nárazník???Napiš sz,budu mit cestu kolem,že bych si pro to zajel!
momentálně BMW E30 316 kupe NL,e36 2.0 cabrio, do budoucna: E92
mobil 773648202
ex.E30 318chrom,316,320,325,325e,E36 318IS,318TDS,320,325, E34 518,520 24V,E39 528i touring,E46 328i kupe
mobil 773648202
ex.E30 318chrom,316,320,325,325e,E36 318IS,318TDS,320,325, E34 518,520 24V,E39 528i touring,E46 328i kupe