Konec dražby čtvrtek 2.3.2006 ve 20:00, pouze osobní předání v Praze, neposílám, vyzvednutí vydražené věci do 3 dnů

Jen ten spodní, ale dá se použít i normální plastovej nárazník, má to tak spousta lidí, např. Max MaxTURBO_KrteK píše:3000,-
... ted jsem si to precetl jeste jednou ... ty prodavas jen ten kus plastu pod naraznik ? ... jako naraznik se da pouzit bezny plastakovy, nebo musi byt take mtechII ?
Pokud budeš chtít uchycení origo tak jsem ho právě kupoval včetně těsnících gum a náfuků k brzdám to vyjde na 1850,- KčTURBO_KrteK píše:pod je to tedy jen ten spodni dil, tak za 2300,- bych ho vzal![]()
btw jakym zpusobem se uchyti ?
dik za infoFikux píše:Pokud budeš chtít uchycení origo tak jsem ho právě kupoval včetně těsnících gum a náfuků k brzdám to vyjde na 1850,- KčTURBO_KrteK píše:pod je to tedy jen ten spodni dil, tak za 2300,- bych ho vzal![]()
btw jakym zpusobem se uchyti ?
Jinak sehnat samotný nárazník mtechnik půjde nejspíš jenom přes E-bay (sám ho též shánim) a když namontuješ tento mtechnik spoiler pod origo plast nárazník, tak ti bude malinko v rozích přečuhovat![]()
Sorry za OT