Prodám zrcátka M2 (podobný design jako M3) černé s blinkrem...bez adaptérů...manualní....cena 400.-za obě....foto zašlu na mejl...dal bych foto i sem ale neumím ho nahrát...
kontakt do SZ nebo na tel...721543982 (jsem od Břeclavi)
zašlu i na dobírku nebo od příštího tejdne mohu přivést do Brna
zrcátka M2
Mohu poprosit o foto...? Mel bych asi hodne vazny zajem, pac mojhe zrcatka byly nejakym dobrakem ukopnuty...
Jestli myslim, ze to jsou ty co myslim, tak se davaly takovy podobny na MB, ne...? (myslim podobu v tvaru) Diky za odpoved. Ps: adaptery na ne sezenu jak, nebo pripadne kde...?

Ex E30 320i ´87 -> next E2(8,1?)...
Fotky máš poslanýSabin píše:Mohu poprosit o foto...? Mel bych asi hodne vazny zajem, pac mojhe zrcatka byly nejakym dobrakem ukopnuty...Jestli myslim, ze to jsou ty co myslim, tak se davaly takovy podobny na MB, ne...? (myslim podobu v tvaru) Diky za odpoved. Ps: adaptery na ne sezenu jak, nebo pripadne kde...?
adaptery prodávaj v Brně v DaM Doplnky
Naposledy upravil(a) Kouba dne 19. 01. 2006 22:51, celkem upraveno 1 x.
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Re: zrcátka M2
Hoď mi fotku na mail prosím tweety11@seznam.cz Mám vážný zájem, pokud už nejsou zamluvenyKouba píše:Prodám zrcátka M2 (podobný design jako M3) černé s blinkrem...bez adaptérů...manualní....cena 400.-za obě....foto zašlu na mejl...dal bych foto i sem ale neumím ho nahrát...
kontakt do SZ nebo na tel...721543982 (jsem od Břeclavi)
zašlu i na dobírku nebo od příštího tejdne mohu přivést do Brna