E34 535i+Remotec 17" Cenu nabídněte...akt. 23.1.14
E34 535i+Remotec 17" Cenu nabídněte...akt. 23.1.14
Moje e34 535i
Prodám svojí 535....Už mě omrzela a nechci do ní dál investovat....cenu nabídněte..
Vše o autě je v klubovkách dedkovo-535i-t70099.html
Tady včerejší foto.... + vejfuk, kterej jsem tam dával nedávno..
http://tvujdeda.rajce.idnes.cz/bmw_prodej/
Na autě je mnoho nových dílů, ale motor šlape jak má, řešil jsem to tu a přišel jsem na to nakonec..Technickou má asi ještě necelej rok...Mám k tomu nějaké náhradní díly, dvoje další sady plecháčů s gumama na doblbnutí, vše dám k autu zdarma za odvoz....Ty Remotecy 17" bych dal za něco....nevim ještě co..
Případné dotazy zodpovím, cenu nabídněte....
Prodám svojí 535....Už mě omrzela a nechci do ní dál investovat....cenu nabídněte..
Vše o autě je v klubovkách dedkovo-535i-t70099.html
Tady včerejší foto.... + vejfuk, kterej jsem tam dával nedávno..
http://tvujdeda.rajce.idnes.cz/bmw_prodej/
Na autě je mnoho nových dílů, ale motor šlape jak má, řešil jsem to tu a přišel jsem na to nakonec..Technickou má asi ještě necelej rok...Mám k tomu nějaké náhradní díly, dvoje další sady plecháčů s gumama na doblbnutí, vše dám k autu zdarma za odvoz....Ty Remotecy 17" bych dal za něco....nevim ještě co..
Případné dotazy zodpovím, cenu nabídněte....
Naposledy upravil(a) TvujDeda dne 23. 01. 2014 13:17, celkem upraveno 2 x.
BMW e34 535i..
Chtěl bych se zeptat na pár věcí. Jak je na tom řízení (má vůle)? Co tlumiče, pružiny atd? Viděl jsem pár fotek z prováděných oprav a proběhlo tam nějaké to vyvařování, tak jak je na tom podlaha? Byla taky ošetřena? Funguje el. výbava v autě? Předem díky za odpověď. Jinak cenu bych si představoval tak těch 15 tisíc, pokud je kromě motoru vše ok.
Řízení má trochu vůle, během opravy jsem měnil jenom kosti, nové čepy se tam válí v autě, nedostal jsem se na to....tlumiče, pružiny jsou OK, na zadku jsem měnil zkrutné kosti, tlumiče, pružiny....neni tam nikde problém.volf-m píše:Chtěl bych se zeptat na pár věcí. Jak je na tom řízení (má vůle)? Co tlumiče, pružiny atd? Viděl jsem pár fotek z prováděných oprav a proběhlo tam nějaké to vyvařování, tak jak je na tom podlaha? Byla taky ošetřena? Funguje el. výbava v autě? Předem díky za odpověď. Jinak cenu bych si představoval tak těch 15 tisíc, pokud je kromě motoru vše ok.
Podlahu jsem nevařil, na tu by chtělo se podívat trochu...ale pravidelně jsem jí stříkal rezistinem s olejem, aby to nehnilo včetně dutin.
El. výbava v autě funguje....jediná drobnost, která mě napadá je kontakt ve dveřích řidiče pro vnitřní osvětlení....ten funguje jak kdy, ale to je drobnost.
Nejlepší by bylo se na něj přijet podívat osobně...s cenou 15 000 bych souhlasil.
BMW e34 535i..