EKO 5000,–
výbava
•ele okna, 2× airbag, klimatizace dvouzonová,tuning výfuk,…
plusy
před nedávnem měněny destičky a zadní tlumiče, k autu jsou rok staré přední světla jako bonus a originál zadní světla (jinak jsou v vzadu nějaký nevkusný tuning čirý lampy) stojí na alu kolech z novější řady E46 Auto je denně v provozu -všechno svítí, topí, houká , bliká , stírá , vyhřívá , ofukuje , nerachtá atd .
mínusy
auto je po dvou lehčích ťukancích na předek , jeden po předchozim majiteli , jeden po mě
geometrie sedí auto nikam netahá je pomuchlaný řidičův blatník(cca 1200,–+lak) a lehonce tuklí blatník u spolujezdce, kapota uplně dobře nelícuje. otáčkoměr ukazuje cca o 1/3 méně než kolik motor točí ,u klimatizase byl proražený chladič (mám ktomu dva jiné stačí nasadit a za cca 800,– nechat naplnit)
bude potřeba udělat spojka při razantim rozjezdu klouzne, potom za jízdy i při ostrym řazení drží takže to není nejezditelný ale bude chtít udělat (i s prací je to co jsem zjištoval kolem 6–7 tisíc)
dále
jinak auto stojí na zimákách 195/65–15 cca 5–5,5mm vzorek ALU jsou z E46. dále jsou k autu dvě další 15tky alu origo bmw s letnímy 205/65 a nižším ETvenvnitř látkový interier radio s CD neoriginální tuzing řadička a vonný stromeček.

v autě je povinná výbava i rezerva, na kolech jsou bezpečnostní šrouby
fotky během zítřka
cena 33 000,–tak jak je a nebo 35 000 ,–s origo zadními světly, zánovními předními a těma letníma 15tkama dvěma.
jo ještě jeden Opravenej ťukaneček na zadnim blatníky (ten ružek nad světlem)
při rychlem jednání dohoda možná
auto je v polopřevodu ale to neni problem ručení na něj mám normálně zaplacení.
FOTKY
http://petrvod.rajce.idnes.cz/Bawor/