Takže se trošku rozepíšu, auto je z roku 1977 je to 318 automat s mechanickou stříkačkou. barva je stříbrná neoriginál, interiér je s modrými sedačkami jinak béžový, má propadlou STK, pěkné plechové disky s pěknými zimními pneu 185/70/R13, byl tam měněn před rokem výfuk tlumiče a kompletně vyvařena přední část vozu. zadní část vozu má korozi na pazích, neodborně zalepené podběhy. auto má na zadním platě roletky. jezdí troubí bliká. Interiér je odstrojený kromě stropu a přístrojovky. motor šlape jak hodinky. K autu přidám nový levý práh.
Auto ideálně odvézt na platě, vyvařit a dostrojit a může dělat jen radost. já jsem již koupil něco jiného a jak se říká lepšího takže může jít do světa. Auto odhlášené na mojí osobu. nepožaduji přepis.
Auto stojí ve Vodochodech u Prahy
cena 6000kč nebo 5000kč bez kol.
773286452
Prodám BMW e21 318 automat 1977 6000kč
Prodám BMW e21 318 automat 1977 6000kč
Naposledy upravil(a) airwolf dne 18. 02. 2010 19:21, celkem upraveno 2 x.
ne každej je na žralokách reglej, takže info:

PHOTOS:Tak jsem se konečně dokopal ke koupi žraloka
Sice je zatím dost krotký ale přeci jen doufám že dospěje a nebude dělat své přezdívce ostudu.
Takže jedná se o BMW e21 318
narodil se v červnu Léta Páně 1977
Od maminky dostal 3-stupňovou automatickou předovovku s označením ZF 3 HP-22, po otci zase motor M10 s obsahem 1754ccm a výkonem 72KW
Je ve verzi Kupé v béžové kůži a jinak komplet s manuálním ovládáním.
Po cestě do mého rajonu urazil 264 000km z čehož 156 000km urazil v Německých vodách a zbytek ve vodách Českých.
Do českých vod připlulo 31.7.1989 kdy měl svůj domovský přístav u pana Červenky karla ročníku 53, pak se přesídlilo k panu Dandovi Jiřímu ročník 58, a od něj panu Hájku Jaroslavovi Stachova ročník 68, který ho měl až do roku 1996 kdy ho koupil bývalý majitel Chába jindřich ročník 43, od kterého jsem koupil automobil já ročník 88
Pán mi auto předával s mnoha papíry, historkami a nakonec i se slzičkou v oku, díky které jsem neměl srdce smlouvat o ceně a tak mě přišel můj žralok na rovných 10 000kč.
Automobil jsem si dovezl domů dne 15.11.2009 po vlastní ose až z Kladna po roce stání kdy chytnul po nabití baterky na drk a hned šeptal že ještě není na konci své cesty
Automobil je po 16 letech opečovávání a lásky napůl ve stavu horším a napůl ve stavu dokonalém. Motor vypadá jako nový, šlape jako hodinky po výměně náplní, filtrů, svíček,kabelů a trochy seštelování.
Přední část automobilu byla před cca dvěma roky vyvařena a nalakována, zadní část již takové štěstí neměla
Prahy by chtěli vyměnit (Včera jsem je jel koupit do elitu za 800kč/Kus a již je mám připravené)
Pán na žralokovi vyměnil před dvěma roky tlumiče, výkuk od předu dozadu (Aby neměl střevní problémy (žralok ne pán ) a většinu silenbloků na podvozku)
Co ho čeká?
To ukáže čas co vše bude potřeba k dokonalému stroji ale rozhodně nyní kompletní odstrojení, počínaje interírem který půjde vyčistit a zatím spinkat na půdu, dále sehnat řidičovu sedačku která je bohužel neoriginál modrá prošívaná. Dále se odstrojí převodovka s motorem, kdy převodovka projde repasí u Jiřího Savky, (http://www.bmwtuning.cz)
A motor taky menší generální opravou.
Z náprav by jsem rád odstranil rez a nově je nechal nalakovat.
no a nakonec kompletně vyvařit karoserii a nalakovat.
Bohužel jeden práh je již KO a druhý to čeká za pár let tak se raději vymění oba včetně lemů.
jen ještě váhám jestli nechta stříbrnou metalízu na které je teď a nebo nechat nalakovat do původní barvy kterou musím ještě pozjišťovat jelikož byla již dvakrát změněna z původní na žluto/hnědou a nyní na stříbrnou metalízu.
Pokud má někdo možnost zjistit původní barvu a něco o vozidle tak zde přidávám VIN a budu moc vděčný za každé info.
VIN WBAAC7103835546
Pak již příjde skládání a uvádění do provozu.
Rád by jsem vše stihnul do jara a následně udělal na vozidlo veteránskou atestaci.
A snad začal jezdit na srazy těchto vyjímečných tvorů.
Zde nabízím pár fotek když jsem žraloka koupil a dovezl domů a když jsem ho dneska umyl a pořádně prohlédnul.
Další fotografie budu dávat jak se budou práce hýbat, což záleží na volném času, možnostech a taky financích.
Naposledy upravil(a) curich dne 17. 02. 2010 17:31, celkem upraveno 1 x.
Škoda Fabia 1.2TSI 12'
ex:
NISSAN Almera N16 1.5i 00'
Suzuki Swift 1.0 98'
BMW E30 318i M10 85'
///MHD Power

ex:
NISSAN Almera N16 1.5i 00'

Suzuki Swift 1.0 98'

BMW E30 318i M10 85'

///MHD Power