Takže měl bych na prodej svoje BMW 318TDS Touring.
Rok 97, digitál klima dvouzónová, 4x elektrická okna, 2x airbag, alarm BMW orig., 4x klíč 2x dálka, auto je na 70% zimákách a dle dohody mohu dodat ALU M3 e36 sedan.Najeto 250. Jsem tu první majitel,je to dovoz itálie. interiér jak novej,ale je to na mě malí, takže vyměním za E34 525TDS ale pouze v hezkém stavu!
Cenu bych si představoval cca 55 000kč-ale můžeme se dohodnout.
V případě zájmu foto pošlu majlem,sem to dát neumím, nebo kdyby se někdo nabídl to sem dát:-)
více info tady nebo na 773 622 686
smazat-díky
smazat-díky
Naposledy upravil(a) Kachna dne 03. 01. 2010 22:18, celkem upraveno 1 x.
VW golf III 100HP 1.6, E30 1.8i M10,E36 318is coupe, E36 318TDS touring
Díky za foto. tažné bohužel není: Jinak včera jsem to nestihl dopsat takže: Co jsem na tom dělal: koupil jsem tam novou 80ku bezúdržbovku baterku,vykakal se mi motorek centránu u řidičových dveří,ale už je na cestě ke mě takže to ještě vyměním.
Ještě do mě bouchnul pitomec na parkálu takže mám ruplou ledvinku a prohnutou masku,ale oboje mám nové v kumbále a bude se to měnit.
Závady:přední světla stojej za Velký H.. jedno jsem dával lepší, jedno k blití,plynový vzpěry kapoty nedržej, nejsem schopen je za 200 někde koupit, MÍRNĚ houpe volnoběh +-50, ale při přidání plynu v naprostém pořádku,nekouří nic, jede krásně. toť asi vše
Ještě do mě bouchnul pitomec na parkálu takže mám ruplou ledvinku a prohnutou masku,ale oboje mám nové v kumbále a bude se to měnit.
Závady:přední světla stojej za Velký H.. jedno jsem dával lepší, jedno k blití,plynový vzpěry kapoty nedržej, nejsem schopen je za 200 někde koupit, MÍRNĚ houpe volnoběh +-50, ale při přidání plynu v naprostém pořádku,nekouří nic, jede krásně. toť asi vše
VW golf III 100HP 1.6, E30 1.8i M10,E36 318is coupe, E36 318TDS touring