e30 325i 220koni! sleva
-
e30 325i 220koni! sleva
prodam e30 325i cupe papirove 2,0 motor naladen na asi 220koni! samosvor 0-100km 6,2s. v-max250km.nove tlumice bilstein a komplet nove brzdy zimmerman! kastle po havarce na predek ,opraveno! mnoho nahradnich dilu k tomu motor 2,0 diferencial skorepinu atd. cena 35000kc rychle dohoda! jo a ma to mp3 prehravac a 400watovy woofer nejaky ten ladak a to snad vse tel.777207249 nebo hajnyp@volny.cz zlin
jaspy@atlas.cz
jaspy@atlas.cz
E30 Coupe
Mohu poprosit o foto na BMWDawid@seznam.cz Diky..
Re: e30 325i 220koni! sleva
cau cau muzu taky poprosit foto...na robert.kysela@centrum.cz. diky!!petr korinek píše:prodam e30 325i cupe papirove 2,0 motor naladen na asi 220koni! samosvor 0-100km 6,2s. v-max250km.nove tlumice bilstein a komplet nove brzdy zimmerman! kastle po havarce na predek ,opraveno! mnoho nahradnich dilu k tomu motor 2,0 diferencial skorepinu atd. cena 35000kc rychle dohoda! jo a ma to mp3 prehravac a 400watovy woofer nejaky ten ladak a to snad vse tel.777207249 nebo hajnyp@volny.cz zlin

I tak by mě zajímalo co je na motoru udělanýho...

320i M50 - EX1
335i M30 - EX2
320iC - EX3
M3 E30 racing - EX4
328i Touring
335i M30 - EX2
320iC - EX3
M3 E30 racing - EX4
328i Touring

325
můžu poprosit o nějaký fotky,jestli je to možný?mail mám romel.kros@email.cz. dik
Delphin-Metallic e30 M42 b18 1895 cm3
jo jo me by to taky zajimalo jak to docilil.... klidne bych mu tech 35tis dal taky ale moc tomu neverim...
Co tam mas za prevodovku?? klidne mi to taky napis do SZ
Co tam mas za prevodovku?? klidne mi to taky napis do SZ
EX-Ford Sierra 2,0 DOHC---
EX-BMW E39 TOUR 525TDSA (na tahaní třici)---
EX-BMW E36 Touring 318i M43(celkem solidní vybava)
EX-BMW Z3 1,9 16V Cabrio...
EX-OPEL VIVARO
OPEL VIVARO WESTFALIA
EX-BMW E30 COUPE M20B20 Race car.
SAM TIGER CAT E1 (komplet repase)
EX-BMW E39 TOUR 525TDSA (na tahaní třici)---
EX-BMW E36 Touring 318i M43(celkem solidní vybava)
EX-BMW Z3 1,9 16V Cabrio...
EX-OPEL VIVARO
OPEL VIVARO WESTFALIA
EX-BMW E30 COUPE M20B20 Race car.
SAM TIGER CAT E1 (komplet repase)
-
CHlapi auto jsme koupili, ale žádná sláva. Do poslední chvíle to celkem letelo ale teplota tam sla do cerveneho po chvilce až auto zacalo vařit a při jízdě se ztrací voda takže asi těsnění pod hlavou. Takže se to bude opravovat, jinak podvozek super brzdy taky. Auto bylo pžedtím celkem bourene, oprava nic moc, sedačky potrhane. Kdyby k tobu nebyla hromada dílu a to radio tak by to tu cenu nemelo. JO a samosvor je posmrti. jedno kolo jsem mel na snehu druhe na sterku a hrabalo jen to na snehu. Proste nic moc krom podvozku a brzd. 

takle svornost urcite nezjistis
takze po smrti bejt nemusi..

B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...

Zkus zatáhnout ručku.
Originální postup dle BMW je obdobný, dají jedno kolo do takový botičky s kolečkama, že se kolo v té botičce může protáčet a zároven ta botička má zespodu kolečka takže se to auto i s ní může volně pohybovat. (Pozor neplést s tou policejní
). Pak se zatáhne ručka a rozjede se auto, když to jede - tak je špéra ok, jinak to stojí a protáčí se kolo v té botičce.
Originální postup dle BMW je obdobný, dají jedno kolo do takový botičky s kolečkama, že se kolo v té botičce může protáčet a zároven ta botička má zespodu kolečka takže se to auto i s ní může volně pohybovat. (Pozor neplést s tou policejní

325iC: LSD, StarTec, semi M-Technic I, Smoked Hella
mm, a neni jednodussi zvednout jedno zadni kolo a zkusit s nim zatocit rukou?
B ílo M odrá W rtule
Opravy, upravy, G.O...
Opravy, upravy, G.O...

Nevím, asi záleží na co. Takhle se pozná jen jestli jsou v pohodě ty pružiny, který způsobují "svorný účinek" svým předpětím na lamely. Ale když se chce vyzkoušet jestli ta špéra špéeruje tím momentem 25% a že tedy fungujou ty její další vnitřnosti, tak na to bude asi lepší ten postup jak jsem psal výše.
Ne.aula píše:Nevím, asi záleží na co. Takhle se pozná jen jestli jsou v pohodě ty pružiny, který způsobují "svorný účinek" svým předpětím na lamely. Ale když se chce vyzkoušet jestli ta špéra špéeruje tím momentem 25% a že tedy fungujou ty její další vnitřnosti, tak na to bude asi lepší ten postup jak jsem psal výše.
Zadna spera nema po 20letech praseni 25% ani nahodou, takze to poznas v pohode otocenim kola..bud ma odpor nebo ne...
pochybuju, ze tady na to ma nekdo nejakou boticku

B ílo M odrá W rtule
Opravy, upravy, G.O...
Opravy, upravy, G.O...

To já přece neříkám. To s tou botičkou jsem uvedl jen jako příklad, jak to testujou dle origo postupu BMW. To je jasné, že s ní lidi nejezdí kupovat špéry. Každopádně si myslím, že ten test špéry musí fungovat i kdyby měla snížené omezení prokluzu na třeba 20%.
Samotnou zkouškou otočení volného kola se prostě otestuje jen to předpětí lamel - nic víc. Jako je mi jasné že víc asi dělat nejde, sám jsem to dělal stejně, když sem byl pro špéru v Reichu...
Samotnou zkouškou otočení volného kola se prostě otestuje jen to předpětí lamel - nic víc. Jako je mi jasné že víc asi dělat nejde, sám jsem to dělal stejně, když sem byl pro špéru v Reichu...
ROFL ... pravda, pravdaZáchvat píše:A vis co timto zjistis? Ze ti nebrzdi ruckaaula píše:Zkus zatáhnout ručku.
Pak se zatáhne ručka a rozjede se auto, když to jede - tak je špéra ok, jinak to stojí a protáčí se kolo v té botičce.

***NÁHRADNÍ DÍLY z E30 a E36*** viewtopic,p,597353.html#597353
***EKOLIKVIDACE***ODTAHOVÁ SLUŽBA*** viewtopic,p,311005.html#311005
***EKOLIKVIDACE***ODTAHOVÁ SLUŽBA*** viewtopic,p,311005.html#311005