Jedná se o e34 520i m50 bez vanos
r.v. 11/90
Calypsorot-metallic (vínová metalíza)
Z výbavy tam toho moc není, látkový sedačky s loketkama, malý BC, abs, servo, centrál, el. zrcátka, manuál šíbr
Je to na 15 origo BBS pavučinách s pěknejma zimníma gumama.
Má to samosvor s hodně krátkym převodem, neteče, nehučí.
Motor jezdí krásně, tahá jak blázen (někdy si nejsem jistej jestli tam náhodou není m50b25

Kastle sem tam koroze, prahy vzadu, lemy OK, orezlinky na dveřích apod. (klasika u bmw) a kolem hrdla nádrže.
Je to origo stav, žádný tuning či bastl. Na pár místech je vidět, že už bylo něco opravovanýho, levej práh je nejspíš vyvařenej, ten nehnije. Křídlo Hella, laděnej výfuk (decentně, nic uřvanýho).
Co jsem viděl auto zespod, tak je celkem v pohodě co se týče kastle.
Přední čepy by už taky potřebovaly vyměnit a zadní pravej tlumič vrže.
Nic co by si zručnej člověk nedal dohromady za pár z dílů tady z fora

Má to mouchy, nechtěl bych to dávat na díly, myslím, že ještě jednu šanci může dostat, aby z něj byla pěkná kára.
Já to nemám ani čas ani finance (ty jdou do jinýho auta)
Nebo pokud to někdo chce na ježdění do práce a z práce a na kraviny na sněhu, tak má taky možnost.
Vpředu jsou rok starý kotouče a desky.
Auto je původem z Rakouska (má to i "A" na hrnci - Rakouská verze). Tam to měl jeden majitel - kupováno u BMW ve Vídni!!! Poslední 4 roky to stálo ohlášený v garáži a nikdo s tim nejezdil. Já jsem první majitel v ČR!
Euro norma v TP není, ale nebyl by problém ji nechat dopsat. Myslim, že m50 by Euro2 mohla mít.
Cena víceméně dohodou, nechám levně.
605 56 19 12