Prodano, prosim smazat...
Prodano, prosim smazat...
Jsem nucenej prodat svou tricu coupe z roku 89. BMW ma motor 1,8 m40, tzn. cca 115PS a najeto ma cca 245tkm (dodam i nemecky technicak). Ma to servo, okna a zrcatka v el. a manual sibr, jo a celkem slusny repro (vzadu Xplod a vpredu nejaky BMW). Jinak interier je bezovej, krom sedacky ridice, coz je anatom. Tot asi vse k vybave.
Za posledni rok na tom byly delany rozvody a naplne, predni naprava, palivova pumpa a rizeni (u Petra z Vinore) a pak jeste prahy, takze celkove nacpano cca 30000 a ujeto tak 3000km.
Jsou tam na dodelavku nejaky zavady, ale vicemene prkotiny, ktery si trochu zrucnej clovek dokaze dodelat (netesni topeni, prohlidnout el. zrcatek, vyvazit kola a do ridicovejch dveri sehnat zavlacku - pri zavirani jednotlivy polohy krupou). Jo a jelikoz mi tam nekdo vlezl, tak je tam urvanej kousek tesneni u ridicovyho okna.
Foto neumim vlozit, takze na pozadani emailem.
Kontakt i na mail jonts@seznam.cz nebo tel 739 601 747.
Za posledni rok na tom byly delany rozvody a naplne, predni naprava, palivova pumpa a rizeni (u Petra z Vinore) a pak jeste prahy, takze celkove nacpano cca 30000 a ujeto tak 3000km.
Jsou tam na dodelavku nejaky zavady, ale vicemene prkotiny, ktery si trochu zrucnej clovek dokaze dodelat (netesni topeni, prohlidnout el. zrcatek, vyvazit kola a do ridicovejch dveri sehnat zavlacku - pri zavirani jednotlivy polohy krupou). Jo a jelikoz mi tam nekdo vlezl, tak je tam urvanej kousek tesneni u ridicovyho okna.
Foto neumim vlozit, takze na pozadani emailem.
Kontakt i na mail jonts@seznam.cz nebo tel 739 601 747.
Naposledy upravil(a) zpc dne 14. 08. 2010 16:28, celkem upraveno 3 x.
- ksheery
- člen E30.cz
Pošli foto kámoš shání coupe blazenvkleci@seznam.cz
"zpc" presne to iste dala na vyber holka aj mne, bud ona alebo BMW... Stale mi vycitala "Zevraj sa autu venujem viac ako jej" a potom to prislo dal som jej zbohom
. Teraz mi je fakt fajne, ziadne blbe reci, proste nic - klidek, robim si co chcem a ked bude treba holku tak ich po svete chodi myslim dost
.