prodam bmw e 34 m5 touring
-
prodam bmw e 34 m5 touring
tak jsem došel k tomu, že moje m5 stoji furt jen v garaži a nemam na ni čas, takže je na prodej, tak během příštího týdne. je to 3,8.rv. 93. stav bez koroze, briliant schwarz metla,uvnitř černá koža, nurburgring paket,najeto asi 150000km,6 kvaltu, nema omezovač,original kola.motor je absolutně libovej,všechno funguje jak má, pár drobnosti na ni je, ale ne závažných. nafotim to o vikendu a pošlu zajemcum na mejl, cena k jednani je 165 tisic, nepospicham na to, prodam pouze někomu, kdo se o ni bude hezky starat, jelikož za to stoji, tel. 608914942
p.s vyrobeno 1700 kusu, měla by mit jiny počítač a prej 380 koni, ja s ni jel 300........
p.s vyrobeno 1700 kusu, měla by mit jiny počítač a prej 380 koni, ja s ni jel 300........
-
Re: ???
co ja vim, tak asi od roku 92 byl 6 kvalt za priplatek . ale s menenym motorem i prevodovkou je to pravda, ale motor je 1A stavDally píše:cca 850 bylo vyrobeno M5 touringů s 6tikvaltem, tj. 2.pol 1994 a výš. Tenhle má měněný motor s převodovkou, ale je 93..., tj. oficiálně 5tikvalt.... těch bylo mnohem víc...
takze bolo vyrobenych len 41 kusov m5 e34 touring s 5 kvaltom? neverim ,lebo na CELOM SVETE je 891 kusov dohromady (bolo ,lebo niektore su uz po havarke atd) to jest od zaciatku do konca vyroby m5 e34 touring .mozem ta poprosit VIN?Dally píše:cca 850 bylo vyrobeno M5 touringů s 6tikvaltem, tj. 2.pol 1994 a výš. Tenhle má měněný motor s převodovkou, ale je 93..., tj. oficiálně 5tikvalt.... těch bylo mnohem víc...
sorry za OT ,ale zaujima ma to...
E34 M5 Touring
Máš pravdu:MEJOGSI píše:takze bolo vyrobenych len 41 kusov m5 e34 touring s 5 kvaltom? neverim ,lebo na CELOM SVETE je 891 kusov dohromady (bolo ,lebo niektore su uz po havarke atd) to jest od zaciatku do konca vyroby m5 e34 touring .mozem ta poprosit VIN?Dally píše:cca 850 bylo vyrobeno M5 touringů s 6tikvaltem, tj. 2.pol 1994 a výš. Tenhle má měněný motor s převodovkou, ale je 93..., tj. oficiálně 5tikvalt.... těch bylo mnohem víc...
sorry za OT ,ale zaujima ma to...
ECE sedan (3.6-liter, LHD): 5,877 produced from 9/88 through 4/92
ECE sedan (3.6-liter, RHD): 524 produced from 11/89 through 11/91
NA sedan (3.6-liter, LHD): 1,678 produced from 12/89 through 4/93
SA sedan (3.6-liter, RHD): 265 produced (assembled from CKD kits) from 9/90 through 3/93*
ECE sedan (3.8-liter, LHD): 2,676 produced from 12/91 through 7/95
ECE Touring (3.8-liter, LHD): 891 produced from 3/92 through 8/95
ECE sedan (3.8-liter, RHD): 343 produced from 12/91 through 6/95
sorry za mystifikaci, 891 touringů celkem...
Z nich drtivá většina 5tikvalt
Re: m5
Projel jsem ji s vážným zájmem. Motor se zdá dobrej, jede pěkně, meněný do auta dodatečně i se 6kv skříní. Podvozek horší, ale fajnšmekr si dá komplet origo M5 a bude. Auto je z Itálie, bez servisky. Udělala na mě celkem dobrý dojem, majitel je mechanik a v pohodě. Škoda, že moje E39 M5 jede tak moooc, že bych toho "krotkýho" 3.8 kombajna asi nevyužil....mattli píše:tak jak to vypadá s fotkama?čekám už týden?už je kluci někdo viděl či už někdo viděl auto na živo
Nicméně doporučuji osobní prohlídku. M5 je M5. Nejlepší R6 všech dob!
-
Re: m5
pises, ze si z modran, to neni takova dalka do mecholup se prijet podivat, pokud je zajem vazny, tak by to mozna za to zdalo, ja kdyz auto chci, tak tam jedu na otocku klidne 200 kilaku............mattli píše:tak jak to vypadá s fotkama?čekám už týden?už je kluci někdo viděl či už někdo viděl auto na živo
mohl bys mi prosím poslat foto na v.kolbel@seznam.cz. dekuji
cus, muzes taky poslat par fotek? diky
kaaamen@seznam.cz
kaaamen@seznam.cz
nieco som ti zistil o tvojej masine...
BL01530 > is an Italy-version car with an unique interior from BMW Individual. The seats are made in a combination of
Amaratta-cloth and Nappa Leather. This car was not identified as 'alive' in the registry earlier and is therefore a NEW entry.
a inac si vsimni ,ze predne a zadne kryty kolies nemas rovnako ,myslim smerovo
BL01530 > is an Italy-version car with an unique interior from BMW Individual. The seats are made in a combination of
Amaratta-cloth and Nappa Leather. This car was not identified as 'alive' in the registry earlier and is therefore a NEW entry.

E34 M5 Touring
No, jak vidíš, žádná Amaratta cloth tam není, jen kůže. Přední kola mají být obráceně, jsou prohozený pravý místo levýho, dobrej postřeh....MEJOGSI píše:nieco som ti zistil o tvojej masine...

tak ten ntos niekto asi vymenil ,info mam od KARLA co ma nastarosti M5 TOURING REGISTRY co myslim ,ze by neklamalDally píše:No, jak vidíš, žádná Amaratta cloth tam není, jen kůže. Přední kola mají být obráceně, jsou prohozený pravý místo levýho, dobrej postřeh....MEJOGSI píše:nieco som ti zistil o tvojej masine...

sorac za OT
E34 M5 Touring
-