Předběžně sonduju zájem o mého mazlíka.Potřebuju něco většího...Takže jedná se o 1.8m 40, 83KW...zelená metal. coupé.rv 90.auto je moc hezký na pohled i přes nějakou tu kosmetiku a promáčklej levej zadní blatník.sem tam drobné orezlinky ale nic dramatickýho je to v pohodě.Takže ..na autě jsou obuté borbety¨(A).15,na gumách Firestone cca 50% vzorek 205 na50.et 25.Jsou nádherný nedrblý a vyvážený,samozřejmě včetně pokliček.nově dělaný lad.výfuk,originál mám taky.+katalyzátor.technická ještě rok a půl. OKNA..švihadla .volant m tech.jinak klasika.poč.měření venk.teploty.atd.music,kenwood.mp3 a+ repro + příprava na zesilovač.Nově měněný olej,ramena,geometrie,svíčky,kabely,baterka.Nedávno nové tlumiče,Jinak motor cvaká za studena,ale poslední dobou kolísají otáčky.,jde nepravidelně.Ale jinak zahřátej jede jak děs..

..Jinak k tomu můžu dát 4krát plech na dojetí,a 2 na pálení.+ nějaké náhradní díly co mám.Auto není uplně košér a le snažil jsem se o něj starat..myslím že si ho někdo ještě dost užije.! foto dodám TRutnov okolí.724 5220 763.