Prodám BMW 525i E28 eta+ foto
Prodám BMW 525i E28 eta+ foto
Cenu nabídněte k autu mam jen malý TP možnoi po dílech
http://www.ukazto.com/?id=5510188&klic=sF3l30Wd
http://www.ukazto.com/?id=5510188&klic=sF3l30Wd
Naposledy upravil(a) @honza@ dne 11. 05. 2008 20:35, celkem upraveno 1 x.
........
-
Tak to mel urcite desnou radost...adam320 píše:mimochodem se na to auto prijel podivat MaxMax az z Kosic coz ho stalo minimalne 3000korun a uz Ti to jednou vysvetll takze nechapu proc dal a dal nabizis tohle vozidlo s popisem 528i v inzeratu
je to 525e

Kde to jsme kdyz ani lidi nevedi co prodavaji...?

No tak ale zase si mohl vyžádat foto (což Já bych asi určitě udělal pokud bych jel kvůli tomu takovou dálku) a z něj by to evidentně poznal, že se nejspíš nejedná o M30, ne?Gangsta píše:Tak to mel urcite desnou radost...adam320 píše:mimochodem se na to auto prijel podivat MaxMax az z Kosic coz ho stalo minimalne 3000korun a uz Ti to jednou vysvetll takze nechapu proc dal a dal nabizis tohle vozidlo s popisem 528i v inzeratu
je to 525e![]()

No smoke, no fun...

- Max-Max
- Moderátor e30.cz
pravda je takova, ze na vylozenou otazku zda se jedna o 2.8i M30 dosla odpoved ze je to urcite 2.8i a ze kluk to byl overovat i nekde kde se bmw zabyvaji. Nutno dodat, ze v papirech je opravdu psano 528i, coz mne privadi k poznatku o ne celkem korektnich papirech. Nuze, ano, mohl sem zadat o foto, prave proto jsem pak k tomuhle inzeratu nic nepripsal pac je to castecne i moje chyba, to se obcas stava.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
To mas pravdu. Ja bych taky jel pro E34 ktera dle majitele byla opravena a kdyz jsem mu 10 minut pred odjezdem pro ni volal a ptal se, zda je vse O.K. tak mi musel zavolat pozdeji protoze nevedel a vyslo najevo, ze je stale nepojizdna, ale inzerovana je jako pojizdna.Míšánek píše:No tak ale zase si mohl vyžádat foto (což Já bych asi určitě udělal pokud bych jel kvůli tomu takovou dálku) a z něj by to evidentně poznal, že se nejspíš nejedná o M30, ne?Gangsta píše:Tak to mel urcite desnou radost...adam320 píše:mimochodem se na to auto prijel podivat MaxMax az z Kosic coz ho stalo minimalne 3000korun a uz Ti to jednou vysvetll takze nechapu proc dal a dal nabizis tohle vozidlo s popisem 528i v inzeratu
je to 525e![]()
Je to zkratka o lidech... Nekdo selha nechtene a nekdo vedome...

-
spis bych rekl, ze jsi chtel to puvodne inzerovane auto vyfouknout vsem ostatnim, takze rychle se zbalit a vyrazitMax-Max píše:pravda je takova, ze na vylozenou otazku zda se jedna o 2.8i M30 dosla odpoved ze je to urcite 2.8i a ze kluk to byl overovat i nekde kde se bmw zabyvaji. Nutno dodat, ze v papirech je opravdu psano 528i, coz mne privadi k poznatku o ne celkem korektnich papirech. Nuze, ano, mohl sem zadat o foto, prave proto jsem pak k tomuhle inzeratu nic nepripsal pac je to castecne i moje chyba, to se obcas stava.

- Max-Max
- Moderátor e30.cz
spis bych rekl, ze do toho moc chces videt a picu vidis.. protoze na auto sem byl koukat az tyden po inzerovani s tim, ze hend jak se tady inzerat ukazal, sem mu volal a popovidali si. Jen pro tve info, jen ten hovor stal 4 stovky coz je vic, nez je pulka tohodle fora ochotna procestovat kdyz hleda nakou plecku. Jako sis jiste vsimnul, ja tady nic nepsal ackoliv sem byl jedinej, kdo si mohl otevrit hubu a picovat. Honza byl slusnej a to, ze auto bylo neco jineho nez melo byt je riziko povolani. Tys tam urcite byl kdyz si tak chytrej....crysa píše:spis bych rekl, ze jsi chtel to puvodne inzerovane auto vyfouknout vsem ostatnim, takze rychle se zbalit a vyrazitMax-Max píše:pravda je takova, ze na vylozenou otazku zda se jedna o 2.8i M30 dosla odpoved ze je to urcite 2.8i a ze kluk to byl overovat i nekde kde se bmw zabyvaji. Nutno dodat, ze v papirech je opravdu psano 528i, coz mne privadi k poznatku o ne celkem korektnich papirech. Nuze, ano, mohl sem zadat o foto, prave proto jsem pak k tomuhle inzeratu nic nepripsal pac je to castecne i moje chyba, to se obcas stava.je dost mozny, ze kdyby auto odpovidalo puvodnim udajum asi by se tu moc dlouho neohralo a fotky mohly prozradit i opak... kdo to mohl tusit
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220