Je to 318iS, barva hellrot, rok 95, vyhřívané kožené sedačky, samosvor, servo, 2x bag, šaltr momo, hliníkový koberce, zrcátka v elektrice, tónovaná okna z výroby, auto hlásí najeto cca 200 000 km, ale nechal jsem udělat GO spodku motoru, takže je tento údaj irelevantní, centrál na DO v klíči, sportovní filtr, dojezdy oken, el. šíbr a přední okna, muzika Sony + Spectron (rádio 4x50W Sony, mp3 a aac umi, zesik Spectron, repro spectron vejšky ve dveřích + orig. Nokia nahrazeny v platu-orig. ještě někde mám), tuba Magnat 500W). Hraje to parádně... Auto stojí na O-Z ráfcích 16", 7 1/2J x 16H2, ET15 se zimníma pneu Matador 205/55/16, které mají 8 mm dezénu.
Auto u mě v zimě nejezdilo (mohu doložit TP - SPZ v depozitu), ale spinkalo v teplé garáži po boku tátovy e46. Nechal jsem opravit prakticky polovinu laku auta, protože ho přechozímu majiteli někdo objel klíčem (oprava asi 11tis. Kč - papír nemam, bylo to levnější bez něj

"Závady":
Auto nemá orig. chladič (má asi z pětky), takže na jedné přasce nesedí a nemá saharu, volant na jednom místě prodřenej (nevím jak moc, už jsem to s tím koupil).
Auto neklepe, nebouchá, nevrže, neťuká, jede rovně a nic z něj nekape. Spotřeba kolem 7 l / 100 km, pojistka legrační
Cenu si představuji někde kolem 110.000,- Kč...
Na auto se můžete přijet kdykoliv podívat, jsem z Trutnova a tel. nebo e-mail na mě je v profilu.
Vážným zájemcům zašlu fota po e-mailu.