BMW 325i Super stav
BMW 325i Super stav
Zdarec prodám bmw 325i za 250 000. Předem upozorňuji že je auto v perfektním stavu karoserie prošla před měsícem totální g.o. u renomovaného klempíře je komletně opískována a nastříkána do původní modré na autě sou laminátové blatníky,kufr,kapota,a na zakázku dodělané zadní lemy. V autě je vevařen homologovaný rám dle norem FIA. Karbonová palubní deska+výplně dveří a mnoho dalšího. Dvě anatom sparco pro evo, intercom peltron, volant a veškeré doplňky sparco. Potom budíky VDO na tlak teplotu atd. dále osvětlení pro co-pilota.. Je instalována bezpečnostní nádrž na 35 litrů s homologací Fia. K podvozku auto má tlumiče FK s pružinamy má možnost snížení od 0 do 4mm. jsou na něm tvrdé stabylizátory+ komletní silentbloky power flex Pod celým spodkem je 4mm carbonový kryt který zamezuje poškození vany,karoserie. Diff je po celkové g.o vše nové pouze starý obal. jeho svornost je elektronicky regulovatelná. Motor je standartní 2.5 M20 12v po kopletní g.o jsou tam jiné vačky, kované písty ,klika ,odlehčený setrvák jiné vstřiky váha vzduchu , programovatelná řidící jednotka a mnoho dalších úprav jak motorových tak jako jsou silikonové hadice, jiný chladič, atd... Jeho výkon je změřen na motorové brzdě má 250ps diagram z brzdy samozřejmně mám. NA autě je dále upravena spojka a převodovka která má přímí zub a převodový poměr 3.73. O Brzdy se starají 4 pístky brembo s vrtanýmy kotouči a keramickými destičkami, hydraulická ruční brzda, a elektrický regulátor brzdného učinku mezi zadní a přední nápravou. NA autě jsou 16" kola odToyo miodel proxes r888 ve velikosti 225/55/ na diskách od OZ. K autu je sportovní průkaz. Ještě k němu mám novou světelnou rampu z komponentů hella. Vše je postaveno a zhomologováno. Po g.o má najeto 900km. ale nic neni poškozené odřené a všeje ve stavu jako po g.o. Možná se vám zdá cena trochu nadsazená ale v autě jsou utopené v celku dobré peníze a vše je vlastně postaveno pouze z nových komponentů od kvalitních výrobců auto je nutné vidět odběr pouze osobně. Když by byl vážný zájemce neni problém auto předvést v akci. můžete mi psát na jimmyflaay@seznam.cz nebo poslat sz. Přikládám foto z čeho auto bylo vyrobeno aby ste věděli že i před touto úpravou bylo v perfektním stavu.